Margriet logo
Astrid en Sander Married at first sight  Beeld Nander de Wijk / NT Visuals
Beeld Nander de Wijk / NT Visuals

Married At First Sight: een plottwist voor Maurice en de eerste scheurtjes in het huwelijk van Astrid en Sander

Elke dinsdagavond zitten we aan de buis gekluisterd voor een nieuwe aflevering van Married At First Sight. Deze week viel ons weer genoeg op. Zo zagen we dat het huwelijk tussen Arjan en Maurice definitief voorbij is, maar het eindigde verrassend genoeg wél met een positieve plottwist voor Maurice.

Astrid en Sander gaan samenwonen en dat zorgt bij Sander voor het eerste puntje van kritiek in het kersverse huwelijk. En Antoine en Kim geven elkaar het jawoord!

Astleigh in het stulpje van Rowan

Rowan en Astleigh gaan samenwonen. De liefde tussen deze twee straalt er vanaf, maar blijft dit ook zo? De samenwoon week begint bij Rowan. Astleigh heeft zijn vrouw erg gemist en ook Rowan is blij om Astleigh weer te zien. Ze had zelfs een beetje zenuwen, terwijl ze hier normaal nooit last van heeft, dus dat is een goed teken. Astleigh neemt vervolgens een kijkje in het stulpje van Rowan. Hij ziet al snel mogelijkheden om een paar planten toe te voegen aan de tuin. Verder moet er een beetje ruimte gemaakt worden voor zijn kleding, want ja, de kledingkast van Rowan puilt naar zijn mening erg uit. Je ziet dat Astleigh zich al helemaal thuis voelt en dit beeld wordt bevestigd wanneer hij meteen even gaat douchen. Dit gaat de goede kant op!

Het jawoord voor Kim en Antoine

Vandaag is het de grote dag voor Kim en Antoine. Onderweg naar de trouwlocatie denkt Kim nog steeds na over hoe haar toekomstige man eruit zal zien, maar voor de vriendinnen van Kim is het allang duidelijk: het wordt een avontuurlijke, kale en lange man zonder sproeten. Dit zijn dan ook de kenmerken die Kim graag zou willen terugzien in haar man. Wanneer Kim door de deur van de trouwzaal heen komt, straalt Antoine van oor tot oor en ook Kim heeft een brede glimlach. Wanneer de trouwambtenaar iets vertelt over hun allebei komen de gemeenschappelijke eigenschappen al naar boven: een eigen mening, avontuurlijk, vlot en het hart op de tong, zoals de trouwambtenaar het noemt: een match made in heaven. En ze geven elkaar dan ook met het volste vertrouwen het jawoord.

Eerste scheurtjes in het huwelijk van Astrid en Sander

De huwelijksreis van Astrid en Sander zit er helaas alweer op, maar ze zijn ook heel blij om hun familie en vrienden weer terug te zien. Na een dag en nacht uit elkaar te zijn geweest, breekt ook voor deze tortelduifjes de week van het samenwonen aan. Sander begint de week bij Astrid in het mooie Amsterdam. Hij loopt een rondje door het huis en ziet zichzelf wel op de bank zitten bij Astrid. Hij past zich vrij snel aan en vind het een erg gezellig huis. Ze gaan vervolgens samen naar de markt om wat borrelhapjes in te slaan, want vanavond komen er van hun allebei vrienden langs om gezellig kennis te maken.

Wanneer iedereen er is, worden er genoeg drankjes gedronken en er wordt lekker veel gedanst. Toch is dit niet iets wat Sander elk weekend zou willen doen: “Als Astrid dit elk weekend zou doen, zou ik dat niet heel leuk vinden. Ik ben daar niet zo van.” Hij weet dan ook nog niet of hij bij Astrid blijft slapen. Hoe loopt dit af? Wij zijn benieuwd!

Een goedgekeurde match voor Joep en Caroline

De kat uit de boom kijkers Joep en Caroline beginnen elkaar steeds leuker te vinden. Tijdens het ontbijt vanuit het zonnige Kreta bellen Joep en Caroline met de moeder van Joep. Hij heeft een hele hechte band met zijn moeder en wil dan ook graag haar goedkeuring hebben over deze match. Maar voor de moeder van Joep is het duidelijk: dit is een perfecte match. Ze zien er volgens haar erg goed uit samen en daar zijn wij het volledig mee eens!

Romantiek bij Sonny en Dylan

Waar je bij Joep en Caroline de liefde rustig ziet opbloeien, was dit bij Sonny en Dylan vanaf het eerste moment al duidelijk. Dylan had niet verwacht dat er vanaf moment één zo’n goede klik zou zijn. Ook Sonny raakt niet uitgepraat tegen zijn familie en vrienden over zijn nieuwe man. Naarmate de avond valt is het is tijd voor de openingsdans en dit gebeurd natuurlijk op een liedje van een Disney-film. Sonny en Dylan verliezen elkaar geen moment uit het oog en er wordt volop gedanst en gezoend. Dit kan alleen maar een hele goede en leuke huwelijksnacht worden!

Drie dates voor Maurice

Na een pijnlijke brief op Porto te hebben gelezen, komt Maurice alleen terug aan op Schiphol. Hij zit nog vol met vragen over de manier waarop Arjan dit hele proces heeft aangepakt. Tijdens de definitieve afsluiting van dit huwelijk samen met de experts geeft Arjan nogmaals aan dat hij Maurice als een broer ziet en dat er verder geen aantrekkingskracht voor hem was. De experts zijn teleurgesteld en geven aan dat Arjan het ook geen kans heeft gegeven, terwijl dat juist de bedoeling is van het experiment. Uiteindelijk worden de trouwringen ingeleverd.

Het ergste vindt Maurice dat hij een kans is misgelopen door met Arjan te trouwen, terwijl er nog andere mannen waren. Deze mannen hadden volgens hem waarschijnlijk wel de moeite genomen om hem te leren kennen. En dat laatste klopt! De experts hebben namelijk nog drie mannen voor Maurice. Zij zouden hem dan ook graag beter willen leren kennen. Ze overhandigen Maurice drie persoonlijke kaarten waarin drie hele leuke mannen iets over zichzelf vertellen. De volgende keer gaat hij dan ook met alledrie deze mannen op date. Spannend!

Sanne van De WeteringNander de Wijk / NT Visuals

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden