Margriet logo
Jan en Birgitte in MAFS Beeld RTL
Beeld RTL

PREMIUM

Married At First Sight: déze koppels gooien de handdoek in de ring

Elke week zitten we aan de buis gekluisterd voor Married At First Sight. Deze week zijn er zelfs twee afleveringen, waarin we zien welke eindbeslissing de koppels maken. Blijven de stellen getrouwd of niet? We zien volgens verwachting helaas veel huwelijken sneuvelen.

Dit gebeurde er allemaal in de laatste aflevering.

Astrid kletst na met familie en vrienden

Nu het huwelijk met Sander op de klippen is gelopen, kan Astrid terugvallen op haar familie en vrienden. Ze staat open voor een nieuwe relatie. Haar dochter hoopt dat ze na deelname aan dit tv-programma leuke reacties krijgt van mannen. Astrid kletst na over het MAFS-avontuur met haar moeder Jenny, dochter en een vriend. Er wordt geproost op de toekomst, en even rijst de vraag of moeder Jenny óók niet toe is aan een nieuwe liefde. Nee hoor, die wil liever een gigolo...

Maurice en Dennis doen alsnog een ring om

Maurice en Dennis trouwden dan wel niet tijdens dit experiment, maar ze mogen wel aanschuiven bij Carlo en de experts. Met Arjan is het helemaal afgesloten en in Dennis vond Maurice een nieuwe liefde. Romanticus Maurice heeft alsnog een ring voor zijn vriend. “Wil je met mij verder op onderzoek en avontuur?” Dat wil Dennis, dus gaan de ringen om elkaars vinger. Wie had dat gedacht, na die dramatische breuk met Arjan?!

Rowan en Astleigh gaan samenwonen

Rowan en Astleigh hadden weken geleden al de eindbeslissing kunnen maken, want de twee zijn overduidelijk happy. We hoeven er dus niet meer over te zeggen dan dat ze getrouwd blijven. En ze hebben zelfs hun eerste ruzie gehad, die ze een kleine discussie noemen. Maar er is verder geen vuiltje aan de lucht: cupido schoot flink raak. Het tv-experiment eindigt zelfs in samenwonen. Hoe leuk: Rowan deelt donderdag op Instagram dat ze écht nog samen zijn.

Jan in de Apenheul

Gedragsbioloog Patrick van Veen neemt Jan mee naar de Apenheul. Bij een apenverblijf wil Patrick de parallel met het verleiden van een vrouw laten zien. Jan moet kabaal maken, hij is te lief. Hij moet zijn positie claimen en voor zichzelf gaan staan. Hij praat na over het huwelijk met Birgitte. Jan voelde de vonk wel, maar zij niet. Daarover hebben ze alleen nooit gesproken. En Patrick krijgt als les mee dat hij niet te afwachtend moet zijn in de liefde, hij moet intiatief nemen.

Al gauw dient ook het beslismoment voor Birgitte en Jan zich aan. Heeft Jan zijn best wel gedaan? Nadat zijn vrouw na de huwelijksreis zei geen gevoel voor hem te hebben, heeft hij het min of meer opgegeven. Is Birgitte te pittig voor hem? Ja, dat beaamt hij. Verder lukt het hem niet om vanuit zijn hart te spreken, hij geeft zich niet bloot. Wel heeft hij nog een kort briefje voor zijn vrouw, dat eindigt met de woorden dat hij wil scheiden. Meer dan leuk en gezellig is het niet geworden, leest Birgitte op haar beurt voor uit haar brief. Gespreksstof was er niet, Jan praatte niet en deelde niks. De ringen gaan af en daarmee eindigt deze ongemakkelijke match.

Geen contact meer tussen Antoine en Kim

Hoe loopt het af met Antoine en Kim? Sinds het koppelsweekend hebben ze elkaar niet meer gesproken. Hij voelde zich tijdens die dagen ook erg genegeerd. Bij binnenkomst krijgt hij tot zijn grote verbazing een kus van zijn vrouw. En het negeren? Dat was bewust, vertelt Kim, zodat ze zou kunnen zien wie Antoine nou echt is. Het blijkt volgens de experts mis te gaan vanwege de slechte communicatie. Verder wordt niet helemaal duidelijk waarom de match niet geslaagd is. Het ongemak straalt van de twee af en het zal niemand verbazen dat de trouwringen afgaan.

Succeskoppel Sonny en Dylan

Tot slot het succeskoppel: Sonny en Dylan. De teaser naar deze aflevering deed vermoeden dat Dylan ineens een radicaal besluit zou nemen, maar niets is minder waar. Als bevestiging van zijn liefde heeft Dylan de achternaam van Sonny overgenomen. Natuurlijk blijven de trouwringen om bij dit fantastische stel. Veel geluk gewenst!

Merel SchutRTL

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden