Margriet logo
Sander en Astrid uit Married At First Sight  Beeld RTL
Beeld RTL

Married At First Sight: de dromenvangers van Sander en Sonny's Disneyverhaal

Elke dinsdagavond zitten we aan de buis gekluisterd voor een nieuwe aflevering van Married At First Sight. Hier delen we de opvallendste momenten. Zoals het huis en de dromenvangers van Sander, en Sonny die in Venetië met Dylan zijn eigen Disneyverhaal beleeft.

Disneyverhaal in Venetië

Sonny en Dylan zijn apart van elkaar naar Venetië gereisd en zullen elkaar weer zien tijdens een romantisch diner. Het weerzien is zó schattig, de twee zijn ècht blij om elkaar weer te zien. Sonny is zo in zijn nopjes dat hij naar elke passant trots roept: 'dit is mijn man’. Volgens hem is het huwelijk een Disneyverhaal en we kunnen dat alleen maar beamen. Met dit huwelijkspaar komt het he-le-maal goed.

Zenuwen bij Jan en Birgitte

Jan en Birgitte vormen het laatste koppel dat gaat trouwen. Wij zien deze match met een beetje argwaan tegemoet, we vragen ons of deze brabo's wel bij elkaar passen. Jan zoekt met vrienden een trouwpak uit, en verklapt dat hij nog nooit een pak heeft gegdragen. Hoe dan, als vijftiger?! Ging Jan in spijkerbroek naar bruiloften of begrafenissen? Afijn, Birgitte gaat op zoek naar haar droomjurk. Deze dame is kritisch, merken we. Ook als De Dag daar is, blijft Birgitte kritisch over haar haardracht, over een ketting en andere sieraden. Ze wordt steeds pinniger. Zijn het de zenuwen? We zijn razendbenieuwd hoe ze reageert tijdens de ontmoeting met Jan voor het altaar.

De dromenvangers van Sander

Astrid neemt een kijkje in het huis van haar man Sander. Ze omschrijft het als knus, met veel verschillende stijlen door elkaar. Wij zouden het woord oudbollig kiezen, Astrid merkt zelfs op dat haar moeder dezelfde kast van notenhout heeft als Sander. Hij voegt zich later bij Astrid en pakt meteen even zijn kans om zijn t-shirt uit te trekken om zijn nieuwe tattoo te laten zien. Hij heeft de dromenvanger boven zijn bed laten vereeuwigen op zijn arm. Er volgt een ingewikkeld verhaal over dromenvangers met een kooitje, maar Astrid vindt het allemaal best. Samen rijden ze naar Leeuwarden, omdat Sander graag wil laten zien waar hij opgroeide. Ze gaan naar het park waar de as van zijn ouders is uitgestrooid, hij legt bloemen rond de bewuste boom. Het raakt Astrid, ze vindt hem een warm en puur mens. Volgens Sander groeien ze nu echt naar elkaar toe.

Kim zit op een roze wolk

Kim en Antoine ontwaken nu hun huwelijksdag in het hotel en bij het ontbijt horen ze dat de huwelijksreis naar Slovenië gaat. Kim zit op een roze wolk. zegt ze. Er is flink gezoend, zagen we vorige keer al. Seksuoloog Eveline Stallaart valt het ook op dat de twee al erg fysiek zijn, gretig naar elkaar. De chemie is er zichtbaar, bloeit de liefde nog verder op tijdens the honeymoon?

Astleigh bij zijn schoonouders

Astleigh gaat met Rowan langs bij zijn schoonouders, om een middagje Formule1 te kijken. Hij leert van alles over bandensets en Max Verstappen tijdens de race. Hij heeft biertjes mee voor zijn schoonvader, dus hij kan niet meer stuk bij Rowans’ vader. Er wordt gelachen, geproost en er staan lekkere hapjes op tafel. Astleigh is een perfecte man voor Rowan, zegt haar moeder. We zien dat het koppel volgende week met een deskundige belt voor 'relatietherapie'. We zijn benieuwd of de gezapigheid ze misschien toch opbreekt!

Joep en Caroline gaan 'kwot’ rijden

Joep en Caroline beleven hun laatste momenten samen op Kreta. Ze gaat rijden op een quad (of kwot, zoals Joep zegt) en romantisch uit eten. Ze fantaseren hoe het verder zal gaan thuis, met werk en familie. Joep is op z’n minst een goede vriend, er kan nog meer opbloeien, zegt Caroline. We twijfelen, of dit stand zal houden. Voelt Caroline genoeg aantrekkingskracht en spanning bij Joep? Is hij niet te klef?

Maurice en Davide

Maurice gaat na zijn mislukte huwelijk met Arjan opnieuw op date. Hij treft Davide, docent en leraar, en zij blijken al eens eerder afgesproken te hebben. Hoewel Davide zich soms nogal sceptisch uitlaat over de eerste indruk, blijken de twee een enorme klik te hebben. Davide maakt indruk door na het eten een lied voor Maurice te zingen. Als ze nu zouden moeten trouwen, zou Davide dan ja zeggen? Het antwoord is volmondig 'ja', en dat geldt ook voor Maurice. Het komt wel goed met Maurice. Gaat hij nog op een derde date?

RedactieRTL

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden