Carlo Boszhard in Married At First Sight Beeld Tom Cornelissen
Beeld Tom Cornelissen

Married At First Sight: De Disney-kamer van Sonny en Joep met zijn ‘moedertje’

Elke dinsdagavond zitten we aan de buis gekluisterd voor een nieuwe aflevering van Married At First Sight. Deze keer maken we kennis met een nieuw koppel, geven Joep en Caroline bijna het jawoord en zijn twee bruidsparen op huwelijksreis. Dit viel ons allemaal op bij deze aflevering.

Het jawoord van Arjan en Maurice is gegeven en het is tijd voor het huwelijksfeest. De zenuwen van Arjan lijken nog niet verdwenen. Er wordt gekust tijdens de fotosessie en Maurice staart zijn kersverse man intens in de ogen. Dat doet wat met Arjan, maar ergens proeven we ook ongemak. De aflevering eindigt met een quote van Arjan die we volgende week gaan horen als ze op huwelijksreis zijn. Waarschijnlijk trapt hij na alle aanrakingen en het gezoen op de rem. Hoe pakt Maurice dit op?

Niet ‘all the way’

Rowan en Astleigh worden wakker na hun eerste nacht samen. Er is gezoend, vertelt Rowan, en ze hebben tegen elkaar aan gelegen. Van haar hoeft het ook niet meteen all the way te gaan. De huwelijksreis gaat naar Sardinië. “Dat is toch Italië?”, vraagt Astleigh. Ze reizen apart af en merken dan dat ze elkaar missen. Het weerzien op het strand is goed. Rowan concludeert dat de klik na de eerste dag nog steeds aanwezig is.

Alpacas knuffelen

Astrid en Sander worden wakker op Mallorca. Sander heeft wederom geen last van een ochtendhumeur en springt meteen fluitend onder de douche. Hij heeft geen moeite met naakt rondlopen, vertelt hij. Astrid vindt dat gelukkig ook wel prima, als ze het zelf maar niet hoeft. Het paar gaat naar een alpacaboerderij, want zowel Astrid als Sander is dol op dieren. Na een hobbelige rit komen ze aan bij de boerderij, en Sander ziet tot zijn grote vreugde een trike staan. Hij aarzelt geen moment en neemt meteen plaats op deze grote motor op drie wielen. Astrid had dat niet gedaan, want dit voertuig is tenslotte van iemand anders. Maar Sander is in de wolken, hij is dol op dit soort motoren.

We zien vervolgens hoe het paar gierend van de lach de alpacas voert. Astrid spreekt geen woord Engels, dus stelt in het Nederlands aarzelend wat vragen aan de eigenares. Of ze niet schoppen als je achter ze staat? Ja, ze worden regelmatig geschoren, is het antwoord. Wat een taalbarrière! Maar het is aandoenlijk hoeveel lol Sander en Astrid samen hebben!

Joep en zijn moedertje

De grote dag van Joep en Caroline breekt aan. Wat een leuke gozer is Joep! Hij smeert nog even wat wraps met kipfilet, zodat hij niet tegen de vlakte gaat als hij flauw wordt op zijn trouwdag. Daarna komt zijn ‘moedertje’ (zoals hij haar noemt) langs om te helpen met de voorbereidingen.

Eerder zeiden we dat Astrid en haar moeder Jenny een real-life-soap verdienen, maar Joep en zijn moeder Anne-Mieke zijn ook een olijk duo. We smelten als ze samen snikkend op de bank naar Willeke Alberti's ‘Morgen ben ik de bruid’ luisteren. Op de trouwlocatie stelen de vrolijke broers van Joep de show alvast. Volgende week ontmoeten de aanstaanden elkaar voor het altaar. We zijn razendbenieuwd hoe ze op elkaar reageren!

Sonny’s Disneykamer

Er wordt ook een vijfde match geïntroduceerd. Sonny (28) uit Dordrecht is gekoppeld aan Dylan (27) uit Emmen. Ze worden allebei omschreven als drukke types. Sonny is wagenparkbeheerder en heeft een opvallende verzameling in huis: zijn Disneyfiguren hebben zelfs een eigen kamer. Disney is zijn passie, vertelt hij. Carlo verrast hem en Dylan met de boodschap dat ze gaan trouwen. We verheugen ons op de komende afleveringen met dit koppel, want deze twintigers lijken stuiterballen te zijn. Passen ze bij elkaar? We gaan het zien!

Merel SchutTom Cornelissen

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden