Margriet logo
Arjan en Maurice uit Married At First Sight Beeld Nander de Wijk / NT Visuals
Beeld Nander de Wijk / NT Visuals

Married At First Sight: ‘Arjan heeft een paniekaanval en Sander ‘lult wel erg veel’’

Elke dinsdagavond zitten we aan de buis gekluisterd voor een nieuwe aflevering van Married At First Sight. Deze week vielen ons weer een hoop dingen op. Zo kreeg Arjan opnieuw een paniekaanval na de huwelijksnacht met Maurice, en merkt Astrid op dat er amper rustpunten zijn op de huwelijksreis met Sander.

Maar eerst zien we deze week Sonny en Dylan in trouwpak naar slot Zeist vertrekken voor De Grote Dag. Ze lijken allebei meer stress te ervaren bij het inpakken van hun koffer, dan voor het aanstaande huwelijk zelf. En ze hebben er vooral heel veel zin in. Sonny en zijn vriendin Milou maken zich met een ‘happy dance’ vrolijk klaar voor vertrek, Dylan hijst zich samen met zijn vader in het pak. Dylan komt uit een hechte familie, en zowel zijn vader als zijn moeder lijken supersympathiek schoonfamilie-materiaal voor Sonny. Neem nou de enorme zak met broodjes die Dylans’ moeder mee heeft gebracht naar Zeist. En het is ontroerend als Dylan opmerkt hoe bijzonder het is dat zijn vader hem weggeeft bij een homo-huwelijk.

Lees ook:
‘Geef Astrid en moeder Jenny een real-life-soap’

Astrid: ‘Lul niet zoveel’

Dan schakelen we over naar Mallorca, waar Astrid en Sander weer een dag grappend en grollend over het eiland rijden. Ze gaan naar een hippiemarkt, maar niet voordat Sander bij het wegrijden zowel voor als achter nog even wat andere geparkeerde voertuigen aantikt. Niet dat daar een woord over gerept wordt! Dat is trouwens een zeldzaamheid, want stil tussen deze twee is het nooit.

Dat valt de matchmakers gelukkig ook op. Er lijkt weinig rust in het contact tussen Sander en Astrid te zijn. Voor de kijker is dat al enigszins vermoeiend, maar ook Astrid merkt op dat ze eigenlijk weinig hoeft te zeggen, want Sander praat toch wel. “Soms denk ik: lul niet zoveel.” Amen, Astrid. Een yoga-sessie heeft ook weinig baat: er lijkt op deze reis elke seconde gekletst te moeten worden, zonder echt de diepte in te gaan samen. Op de lange termijn is deze match misschien geen schot in de roos. Toch beamen Astrid en Sander dat het hand in hand lopen fijn is, en dat ze het gezellig hebben.

Het is helemaal mis bij Arjan

Na weinig geslapen te hebben, worden Arjan en Maurice wakker in Amsterdam. Hoewel ze goed gepraat lijken te hebben over de twijfels van Arjan, slaat de paniek na het ontbijt toch toe. De huwelijksreis gaat naar Porto, maar Arjan gaat liever naar huis. Hij heeft weer een paniekaanval, ‘voelt het niet’ bij Maurice, het is helemaal mis en hij weet niet hoe het verder moet. Niks persoonlijks, verzekert hij Maurice. Ze nemen afscheid om thuis tot bezinning te komen, en we zien een teleurgestelde Maurice huiswaarts keren. Met een kopje Senseo-koffie vertelt hij dat het hem toch wel wat doet. Natuurlijk neemt hij het wel persoonlijk op. Komt dit nog goed? Zien we ze samen in Porto volgende week? We betwijfelen het...

Een voorzichtige kus

Joep en Caroline lijken na de ceremonie wat meer te ontdooien tijdens de fotosessie. Een voorzichtige kus, een lach, een aanraking, nog een kus. De aantrekkingskracht is zichtbaar aanwezig! Joep maakt er een momentje van om Caroline op te biechten dat hij een keer meedeed aan The Bachelorette, met Gaby Blaaser. De bruid reageert adrem met de grap dat zij mee heeft gedaan Ex On The Beach. Geintje, natuurlijk. Maar de vonk lijkt wel over te slaan tussen deze twee!

Ondertussen op Sardinië

Op Sardinië kabbelt de huwelijksreis van Astleigh en Rowan voort, en dat is ook wel het enige wat erover te vertellen valt. Er wordt gegiecheld, er wordt gegeten en er wordt gezegd dat het goed voelt. Hij voelt rupsen, vertelt Astleigh, en die kunnen vlinders worden. Geen spannende televisie, helaas.

RedactieNander de Wijk / NT Visuals

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden