Margriet logo
Astrid en Sander uit Married at First Sight Beeld Nander de Wijk / NT Visuals
Beeld Nander de Wijk / NT Visuals

Married At First Sight: Arjan blokkeert en Astrid worstelt met Engelse menukaart

Elke dinsdagavond zitten we voor de televisie voor Married At First Sight. Na elke aflevering delen we de meest opvallende momenten uit de aflevering. Zoals Arjan, die compleet blokkeert nadat hij het jawoord aan Maurice heeft gegeven. En Astrid en Sander worstelen op een terras met de menukaart via QR-code.

Eindelijk zien we dit keer hoe Caroline en Joep elkaar voor het altaar ontmoeten. Joep heeft het aanwezige publiek al helemaal ingepakt met zijn charme, nu zijn bruid nog. Maar, de kennismaking belooft veel goeds! De ceremonie is prachtig en ontroerend, de eerder wat stugge moeder Jantine houdt het zelfs niet droog. Hoewel ze fysiek nog niet echt toenadering zoeken, lijken de twee positief verrast over de match. Op naar het feest en de huwelijksreis!

De blokkade van Arjan

Dan verder naar Maurice en Arjan. Eerstgenoemde is in de zevende hemel met zijn bruidegom, maar bij Arjan zijn er twijfels. We krijgen kromme tegen van de eerste dans van het bruidspaar. Arjan blijft zijn ongemak ventileren, maar Maurice lijkt er ongevoelig voor. Hij blijft met intense blik in de ogen van zijn man staren, die steeds meer blokkeert. Als de twee na het feest in de hotelkamer arriveren, zit Arjan aan zijn taks.

Tot overmaat van ramp krijgen ze van gedragsbioloog Patrick van Veen de opdracht elkaar een minuut lang aan te raken. Vervolgens zien we hoe Arjan totaal over zijn eigen grenzen gaat. De twee houden elkaars handen 60 seconden vast, maar voor Arjan voelt het als uren. Met grapjes probeert hij zijn ongemak te verbloemen, het enige dat hij wil is een nacht goed slapen. Maurice lijkt de signalen van Arjan totaal niet op te pikken en blijft verkondigen dat het zo goed voelt.

Tatoeages op de rug

We waren ook razendbenieuwd hoe hij op de tattoos van Maurice zou reageren, maar tot onze verbazing lijkt dit juist een overeenkomst te zijn tussen de Westfries en de bankmedewerker. Want Arjan heeft ook ook een grote tatoeage op zijn rug. Is er dan toch een match? De vooruitblik op volgende week doet ons vermoeden van niet.

Giechelend op Mallorca

Dan door naar Astrid en Sander, die giechelend over het eiland Mallorca struinen. Sander kwebbelt maar door en we vragen ons af hoelang Astrid dat nog trekt. Sander heeft een hoedjescollectie en heeft zijn zinnen gezet op nieuwe exemplaren. Dollend zet hij wat hoofddeksels op terwijl Astrid toekijkt. Van haar hoeft het niet zo, maar zijn guitige kop eronder maakt het wel leuk, zegt ze.

Echt lachen wordt het wanneer het stel op een terrasje neerstrijkt en om een menukaart smeekt. Een QR-code scannen zonder leesbril is een lastige opgave. ‘Have you ook a menukaart van paper?’, horen we Astrid aan de ober vragen. En ze wil wel gamba’s, maar dan zonder jassie. Ondanks de taalbarrière, hebben we grote bewondering voor de tomeloze energie en opgewektheid van dit stel. Toch vragen we ons wel af of dit een blijvende match is.

Oma Riet: ‘machtig’

Bij de voorbereidingen op het huwelijk van Sonny en Dylan steelt oma Riet de show. Zij is samen met twee vriendinnen aanwezig bij het kiezen van een trouwpak voor Sonny. ‘Machtig’, vindt ze het allemaal. Ze grijpt naar de tissues als het pak gekozen is. Wat een lieve vrouw is dit! Natuurlijk wil ze de getuige van Sonny zijn, als hij dat vraagt. Op naar het altaar!

Romantiek op Sardinië

De romantiek viert hoogtij op Sardinië, bij Astleigh en Rowan. Met een bootje varen ze naar een strandje, waar ze samen van een lunch met prosecco genieten. Het zit wel snor tussen die twee, er is chemie.

RedactieNander de Wijk / NT Visuals

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden