Sterrenbeelden overtuigen Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Makkelijk overgehaald? Déze vier sterrenbeelden kunnen anderen het beste overtuigen

Weet jij altijd iedereen voor jouw karretje te spannen? Blijkbaar staat het in de sterren geschreven. Er zijn namelijk vier sterrenbeelden die anderen het beste kunnen overtuigen...

Staat jouw sterrenbeeld er ook tussen?

Déze vier sterrenbeelden kunnen anderen het best overtuigen

Sommige mensen hebben van nature een grote dosis charme die ze precies op het juiste moment in de strijd weten te gooien, terwijl anderen het niet eens door hebben. En dat heeft blijkbaar alles met je sterrenbeeld te maken. De onderstaande vier sterrenbeelden zijn namelijk het beste in anderen overtuigen.

1. Tweelingen

Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Dan weet je als geen ander hoe je anderen om je vinger moet winden. Jij weet altijd wel een goede reden te bedenken waarom iemand iets voor jou zou moeten doen waar de ander echt geen ‘nee’ op kan zeggen. Hoewel je altijd heel duidelijk weet wat je wil, kun je dat verbloemen doordat je speels en soms zelfs een tikkeltje kinderlijk overkomt. En met die tactiek weet jij iedereen te overtuigen.

2. Maagd

Waar sommige andere sterrenbeelden vooral hun charmes in de strijd gooien om anderen te overtuigen, heb jij juist een hele praktische aanpak, Maagd. Jij gooit altijd de feiten op tafel en weegt de voor- en nadelen tegen elkaar af, waardoor anderen door jou logische beredenering wel overstag gaan. Iemand proberen te overtuigen door in te spelen op emoties is absoluut niet jouw aanpak.

3. Weegschaal

In tegenstelling tot het sterrenbeeld Maagd gooi jij juist wél al je charmes in de strijd, Weegschaal. Jij weet als geen ander wat je moet zeggen om iemand anders voor jouw karretje te spannen. Jij weet heel goed dat anderen jouw charmeoffensief niet kunnen weigeren.

4. Schorpioen

Ben jij een Schorpioen? Dan weet je als geen ander hoe je andere mensen kunt beïnvloeden. Jij speelt het zo dat je de ander laat geloven dat hij of zij zelf met het idee is gekomen om iets voor jou te doen. Dat terwijl dus stiekem het mastermind achter het plannetje bent.

Bron | PureWow

 
Maryse De BruijneGetty Images
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden