Lifestyle

Niet in de pan maar op de pan: zó maak je de perfecte pannenkoek

niet-in-de-pan-maar-op-de-pan-zo-maak-je-de-perfecte-pannenkoek.jpg

Niets is zo lekker als een zelfgemaakte pannenkoek, maar als je niet zo handig bent in de keuken kan het bakken nog best moeilijk zijn. Voor iedereen die wel een beetje hulp kan gebruiken, hebben wij dé ultieme tip gevonden.

Probeer eens om je pannenkoek niet in de pan, maar op de pan te bakken.

Dippen in beslag

Klinkt misschien een beetje onmogelijk, maar in een filmpje op Facebook is te zien dat dit wel degelijk kan. Het enige wat je hoeft te doen is de onderkant van de pan in het beslag te dippen en deze vervolgens ondersteboven op het vuur te zetten. Wacht even tot de pannenkoek een mooi kleurtje heeft gekregen en voilà: je pannenkoek is klaar!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | YouTube
Beeld | iStock

Ook interessant