Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Van zoet tot hartig: dít verklapt jouw lievelingssnack over je persoonlijkheid

lievelingssnack-persoonlijkheid.jpg

Ben jij dol op chips? Of kun je jou altijd wakker maken voor ijs? Blijkbaar verklapt jouw lievelingssnack meer dan alleen of je een zoetekauw bent of fan van hartig: jouw voorkeur zou namelijk ook iets zeggen over je persoonlijkheid. 

We leggen het je uit. 

Zure snoepjes 

Ben je dol op zure snoepjes? Dat zou betekenen dat je hoge eisen stelt. Doorgaans ben je rustig en stabiel, maar doordat je die lat zo hoog legt kun je af en toe uit balans raken. Als aan die hoge eisen niet voldaan wordt, kan dat ook een hoop frustratie opleveren. 

Popcorn 

Of het nou zoet of zout is: als jouw lievelingssnack popcorn is, dan verklapt dat over je persoonlijkheid dat je flexibel en veelzijdig bent. 

Normale chips 

Plof jij het liefst met een zak chips op de bank? Dan zou dat betekenen dat je gedreven en competitief bent. Je hebt altijd een duidelijk doel voor ogen en bent zowel op zakelijk vlak als op privégebied succesvol. 

Tortilla chips

Ben jij vooral fan van tortilla chips? Dan ben je perfectionistisch en dol op een strakke planning. Daarnaast heb je veel discipline en houd je graag de controle over elke situatie. 

Lees ook: 5x zó houd je die snackbui onder controle

Kaas chips

Is vooral kaas chips jouw lievelingssnack, dan zou dat over je persoonlijkheid vertellen dat je gedreven en erg georganiseerd bent. Daarnaast zien anderen je als betrouwbaar en integer. 

IJs

Is jouw lievelingssnack ijs, dan vertelt vooral je favoriete smaak iets over je persoonlijkheid. Aardbeienfans zijn vaak toegewijd en introvert. Ben je dol op vanille? Dan ben je niet bang om je emoties te uiten en kan je soms wat impulsief zijn. Chocoladeliefhebbers zijn goed in flirten, charmant, maar kunnen ook een tikkeltje dramatisch uit de hoek komen. 

Crackers 

Of het nou als tussendoortje is of tijdens de borrel met allerlei smeersels erop: crackers zouden volgens de wetenschap verklappen dat je heel flexibel en empathisch bent. Je kunt verlegen en bedachtzaam op anderen over komen. Je houdt vaak meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht, maar neemt graag ook de tijd voor jezelf. Die me-time heb je nodig om creatief te blijven. 

Pretzels 

Ben jij gek op pretzels? Dan zou je een echte extrovert zijn. Je bent spontaan, energiek en plant je vrije tijd het liefst helemaal vol met sociale activiteiten. Je bent de gangmaker van elk feestje en daarnaast heel creatief. 

Bron | Vriendin, Brightside.me
Beeld | Getty Images

Voice Algemeen

Heb je geen tijd om vanuit je luie stoel je favoriete tijdschrift te lezen, maar wil je wél op de hoogte blijven van het beste van Margriet? Dan hebben wij iets leuks voor je: je kunt vanaf nu praten met Margriet via je Google Home óf Google Assistent op je telefoon of tablet. Zo heb je heel makkelijk toegang tot allerlei extra leuks. Benieuwd? Klik hier om direct met Margriet te praten. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant