Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Lezersaanbieding | 2 overnachtingen B&B Smederij Texel voor €125 p.p.

texel2.png

Let op: deze aanbieding is niet meer geldig! 

In hartje De Cocksdorp – niet ver van de knalrode Texelse vuurtoren – bevindt zich B&B De Smederij. Zoals de naam al prijsgeeft zitten de vijf gastenverblijven in voormalige smederij. Gastvrijheid (zelfs voor de trouwe viervoeter) voert er de boventoon. En de ruime kamers met badkamer, zithoek en toegang tot de beschutte tuin bieden rust en privacy.
www.smederijtexel.nl

Speciaal voor Margriet stelde B&B De Smederij een aanbieding samen voor € 125 per persoon. Inclusief: 2 overnachtingen + ontbijt, entreekaartjes voor een bezoek aan de vuurtoren en driegangendiner bij Strandpaviljoen Kaap Noord. De prijs is o.b.v. 2 personen per gastenverblijf en exclusief toeristenbelasting van € 1,70 p.p.p.n.. Huisdieren logeren gratis in studio Droom en Vuur. De aanbieding loopt t/m 3 april 2015. Reserveren via www.smederijtexel.nl o.v.v. ‘Margriet-arrangement’.

Doen in de omgeving

1. Dat Texel meer biedt dan schapensouvenirs ontdek je in lifestylewinkel ’t Lant van Texsel: van vrolijk melamine servies van Rice tot gehaakte knuffels van Anne Claire Petit.
2. Dat je met streekproducten de sterren van de hemel kunt koken bewijst Chef Jef. Vanuit een voormalige pastorie bereidt hij Texels zuiglam, Waddenzeegarnalen en kreeft ‘op sien Tessels’.
3. Kaap Skil, Museum van Jutters en Zeelui, huist in een hip complex in het schilderachtige havenplaatsje Oudeschild. Bezoekers ontdekken er de Texelse geschiedenis aan de hand van oude vissershuisjes, zeeschatten en gejutte rariteiten.

 

Ook interessant