Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

De leukste 1 april-grappen op een rij

1-april.jpg

De dag van grapjes met vrienden, collega’s of je kinderen is weer daar: 1 april! Het is ook de dag waarop steeds meer bedrijven een stunt uithalen. We hebben de leukste van dit jaar op een rij gezet.

Een flitsverzekering

In samenwerking met een nog anonieme verzekeraar is Flitsmeister bezig met het lanceren van een zogenaamde Flitsverzekering. Met deze verzekering zijn Flitsmeister-gebruikers verzekerd tegen flitsboetes voor snelheidsovertredingen tot 10 km/uur.

Zelfrijdende fiets van Google

De fiets biedt onder meer locatiebepaling en objectherkenning. “De software kiest vervolgens een veilige snelheid en een traject voor de fiets. Hij beweegt weg van de auto en mindert vaart om voorrang te verlenen aan een voetganger.” De Gemeente Amsterdam en de Fietsersbond werkten ook mee aan het Google-filmpje:

Introductie schooluniform

Kinderen van Basisschool de Josephschool in Bloemendaal werden vorige week geïnformeerd over een voorzichtige (her)introductie van het schooluniform. De kinderen mochten zelf kiezen wat voor soort uniform: rokjes, shirts, broeken en stropdassen. Op de begeleidende brief waren de uniformen te zien, inclusief schoollogo.

Ola stopt met raketjes

Unilever was er al snel bij dit jaar. Ze kondigden aan dat ze gingen stoppen met de productie van Raketjes omdat deze alleen in Nederland populair zouden zijn. Bizar genoeg trapten zo’n beetje alle grote media erin.

Tompouce deo

Hema zou een nieuwe deodorant gaan verkopen, en wel met tompoucegeur. Heel bijzonder, en misschien zelfs best lekker, maar ook niet waar.

Nooit meer je kind kwijt met de Easy RFID Chipper

Bij de MediaMarkt zou nu een RFID S4 Easy-Chipper verkrijgbaar zijn. Hiermee kan je bijvoorbeeld je kind of je hond pijnloos en onzichtbaar voorzien van een Tag & Trace-microchip. Via je smartphone zou je kunnen zien waar je kind zich bevindt.

Ook interessant