Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Leuke dagjes uit voor jong & oud

dagjes-uit-fruittella.jpg

– in samenwerking met Fruittella – 

Er valt ontzettend veel moois te ontdekken en minstens zo veel leuks te doen in eigen land. Daarom een overzicht van een paar leuke dagjes uit voor jong en oud. Van zebra’s spotten in de dierentuin tot toeren in een oldtimer en avontuurlijk kanoën. En pssst: je maakt ook nog eens kans op een fantastisch VIP-arrangement in Burgers’ Zoo. 

Naar de zoo

Jachtluipaarden, giraffes, zebra’s, waterbokken, koedoes, gnoes… Je kunt ze allemaal spotten in Burgers’ Zoo in Arnhem. Met een beetje geluk ontmoet je zelfs de breedlipneushoorn bij de drinkplaats. Na een bezoek aan het safari-gedeelte, wachten ook nog de dieren uit de mangrove, de rimba, de bush en de oceaan.
burgerszoo.nl

Fruittella Strawberry Single 1 x 20 rollen DelhaizePsssst, vooral doorvertellen: Daarnaast geeft Burgers’ Zoo een Fruittella VIP-arrangement weg. Dit VIP-arrangement bestaat uit 4 entreekaarten, een rondleiding achter de schermen in Burgers’ Ocean, een goodiebag en consumpties op een door jou gekozen dag. Wil je kans maken op dit VIP-arrangement? Vul dan dit winformulier in en wie weet ben je wel één van de 25 gelukkigen. Kijk voor meer informatie op burgerszoo.fruittella.nl. Geen VIP-arrangement, maar wel naar Burgers’ Zoo? Houd dan Fruittella de komende tijd goed in de gaten want binnenkort vind je een aantal verpakkingen in de winkel waarmee je maar liefst 25% korting kunt krijgen op een dagje Burgers’ Zoo*.

*per kortingscode max. 4 entreebewijzen voor in de periode van 1 september t/m 5 december 2015

Vervlogen tijden

Een bezoek aan het Zuiderzeemuseum is een leuk dagje uit voor het hele gezin. Maak een bootje van een klomp, vaar mee met de veldschuit en speel Oudhollandse spelletjes. In de zomervakantie staan er nog meer activiteiten op het programma, zoals (spring)touw slaan, verkleedpartijen en ontmoetingen met de bewoners van het buitenmuseum.
zuiderzeemuseum.nl

Toeren in een oldtimer

Geen zin in een pretpark, maar lekker rondrijden in een oldtimer? Dat kan met Vintage Road Trips. Picknickmand op de achterbank van de kekke Kever, het dakje open van de klassieke Citroën 2CV en karren maar!
vintageroadtrips.nl

Checklist voor een dagje uit:

[sm-iframe src=”http://actie.margriet.nl/20/v1.cfm?id=7AE6C5CD-F66A-401D-233A-ADE8B1D4BC83″ id=”qualifio137077″ width=”100%” height=”600″ scrolling=”auto” frameborder=”0″ hspace=”0″ vspace=”0″ style=”overflow-x: hidden;max-width: 810px;”]

De grens over

Door Zuid-Limburg slingert de Grensmaas. Deze natuurlijke grens met België kan alleen worden verkend per kano of raft. Pik, gehuld in een zwemvest, spannende stroomversnellingen mee, geniet van de mooie natuur en leg aan bij gezellige terrasjes. In België staan fietsen voor je klaar, zodat je gemakkelijk kunt terugkeren naar Limburg.
kanomaastricht.nl 

Hielke & Sietse

Laarshengelen in de poedelpoel op het avontureneiland, de cel van Zwart bezoeken in Dorp Lenten of molden de woudaap beklimmen. Kameleondorp staat garant voor een avontuurlijk dagje uit voor jong en oud. Kinderen (groot en klein) beleven zelf de avonturen van Gerben, Hielke en Sietse en voelen zich held van de boerensloot op het Kameleoneiland.
kameleondorp.nl

Ook interessant