Sterrenbeelden grootste slaapkoppen  Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Lekker blijven liggen: déze sterrenbeelden zijn de grootste slaapkoppen

Kun jij met moeite je bed uitkomen in de ochtend, slaap je het liefst een gat in de dag en beschouw jij slapen eigenlijk als je hobby? Blijkbaar staat het in de sterren. Er zijn namelijk vijf sterrenbeelden die de grootste slaapkoppen zijn.

Blijf maar lekker liggen, je kunt er volgens de astrologie namelijk niks aan doen dat jij zo dol bent op slapen.

Déze vijf sterrenbeelden zijn de grootste slaapkoppen

Sommige mensen vinden uitslapen zonde, staan het liefst voor dag en dauw op en zijn echte ochtendmensen. Klinkt dat je niet bekend in de oren? Dat ligt waarschijnlijk aan je sterrenbeeld. De onderstaande vijf sterrenbeelden zijn namelijk de grootste slaapkoppen.

Stier

Ben jij een Stier? Dan geef je altijd de volle honderd procent. Hierdoor kun je nog wel eens doorslaan. Zo ook op slaapgebied. Jij kunt als de beste uitslapen en daarna ook de hele dag in bed blijven liggen. Jij en vroeg opstaan is nou eenmaal geen perfecte combinatie. Vooral in het weekend blijf jij het liefst de hele dag onder de lakens.

Tweelingen

Van alle sterrenbeelden zijn Tweelingen misschien wel grootste slaapkoppen. Is dit jouw sterrenbeeld? Dan kun je vooral in het weekend oneindig in bed blijven liggen. Ook gedurende de werkweek kruip je graag vroeg onder de wol. Dat komt niet alleen omdat je zo dol bent op slapen, maar ook doordat je vaak een bomvolle agenda hebt die je moe maakt.

Kreeft

Veel mensen in je omgeving zullen jou uitkiezen om hun hart bij te luchten, Kreeft. Dat is een mooi compliment, maar al dat luisteren, inleven, meedenken en adviseren kan je ook sneller moe maken. Je bent daarnaast erg gevoelig en empathisch, waardoor je problemen van anderen maar moeilijk los kunt laten. Daarom is je slaap heilig om weer op te laden en te relativeren.

Weegschaal

Jij bent heel sociaal en hecht daar zelf ook heel veel waarde aan, Weegschaal. Dat resulteert in een enorme vriendengroep en veel gezelligheid, maar dat kost je ook een hoop energie. Jouw geheim? In je eigen tijd uitrusten door uren in bed te liggen, uit te slapen en lekker te luieren. Zo ben je weer helemaal opgeladen als je met je vrienden bent.

Boogschutter

Ben jij een Boogschutter? Dan zou je het liefst de hele dag in bed blijven liggen. Je bent een echt avondmens. Daardoor vind je het heel lastig om ’s ochtends vroeg uit je bed te komen. Zodra je je warme bed moet verlaten verlang je de hele dag weer om erin te liggen.

Bron | Vriendin, Tips en Weetjes

Maryse De BruijneGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden