null Beeld

Last van jaloezie? Dat kan aan je sterrenbeeld liggen

Iedereen is weleens jaloers. Toch heeft de een er een stuk meer last van dan de ander. Merk jij dat je snel bezitterig tot gewoon stikjaloers kunt worden? Dan hebben we een nieuw excuus voor je: astrologie. Dit zijn de meest jaloerse sterrenbeelden op een rijtje. 

Zie je, je kunt er helemaal niks aan doen dat je snel jaloers wordt. Het staat gewoon in de sterren geschreven.

Ram

Een vast de meest jaloerse sterrenbeelden is Ram. Je bent dol op avontuur en dat resulteert niet alleen in impulsieve acties, maar hierdoor kan je geduld ook snel op raken. Door die ongeduldigheid kun je driftig uit de hoek komen. Daarnaast vind je het moeilijk om anderen te vertrouwen. Door de combinatie van driftigheid en wantrouwen kun je die jaloezie maar moeilijk voor je houden en dat kan soms nog weleens confrontaties met je vriend of vriendin opleveren.

Maagd

Het sterrenbeeld Maagd is ook een jaloers type. Dat komt omdat je je zelf vaak vergelijkt met anderen. Bovendien ben je perfectionistisch. Hierdoor kun je snel jaloers worden op wat anderen hebben. Probeer eens wat vaker stil te staan bij wat je wel allemaal hebt wanneer een steek van jaloezie weer de kop opsteekt.

Lees ook: Dit zegt jouw sterrenbeeld over je vriendschappen

Schorpioen

Ook Schorpioenen zijn een van de meest jaloerse sterrenbeelden. Dat komt vooral door je grote passie en sterke wil. Wanneer jij een doel voor ogen hebt laat je je dit niet afpakken. Hierdoor kun je moeilijk loslaten. Zeker in de liefde kun je hierdoor extra jaloers uit de hoek komen. Probeer altijd eerst goed na te denken voordat je spijt krijgt van een jaloerse uitspraak die resulteert in een onnodige ruzie.

Steenbok

Een Steenbok heeft ontzettend veel ambitie. Staat iemand je daarbij in de weg? Dan komt je jaloerse kant naar boven. En die wil een ander liever niet ontdekken. Je bent op z'n zachtst gezegd dan niet op je gezelligst. Je hebt soms moeite met delen, waardoor je onbedoeld bezitterig over kunt komen. Probeer jezelf te leren dat je niet altijd alles voor jezelf kunt houden.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Cosmopolitan

Beeld | iStock

null Beeld

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Maryse de Bruijne

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden