Margriet logo
null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Kun jij slecht liegen? Dan is dit waarschijnlijk jouw sterrenbeeld

Breekt het zweet je al uit als bij het idee dat je een leugentje om bestwil moet vertellen? Of voelt het alsof iedereen altijd recht door je heen kan kijken als jij de waarheid verdraait? Blijkbaar kun je daar zelf weinig aan doen, maar staat het al in de sterren geschreven. Deze vier sterrenbeelden kunnen namelijk het slechtst liegen. 

Of je nou liever de waarheid vertelt, of dat je leugens altijd erg ongeloofwaardig overkomen: voor deze sterrenbeelden is glashard liegen niet weggelegd.

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Het sterrenbeeld Boogschutter is erg slecht in liegen. Je bent een enorme flapuit en daardoor is de waarheid er al uit voordat je überhaupt over een leugen hebt nagedacht. Je bent altijd goudeerlijk en zegt precies wat je denkt. Dat kan voor je omgeving heel fijn zijn, maar die directheid kan mensen ook afschrikken. En pas af en toe een beetje op, want dat je niet liegt is goed, maar ook bij een geheim flap je het er vaak al uit voor je er erg in hebt.

Kreeft (22 juni t/m 23 juli)

Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Dan ben je niet de beste leugenaar. Probeer je toch te liegen? Dan prikken mensen daar vaak doorheen, omdat de waarheid al in je ogen geschreven staat. Daarnaast draag jij je hart op je tong. Daardoor kun je niet alleen slecht liegen, maar dit levert jezelf ook een ontzettend rotgevoel op als je toch een leugentje om bestwil moet gebruiken.

Lees ook:

Dít zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Van de vier sterrenbeelden die het slechts kunnen liegen, spant Maagd echt de kroon. Jij ziet het nut van een leugen in plaats van de waarheid vertellen simpelweg niet in. Loopt iemand voor gek? Dan ben jij de eerste die er wat van zal zeggen. Probeer je toch te liegen? Dan ga je vaak de mist in door in je leugen te veel te overdrijven en in details te treden. Houd het dus maar gewoon bij je eerlijkheid.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Ook het sterrenbeeld Ram spreekt het liefst de waarheid. Je handelt graag vanuit je gevoel. Dat zorgt ervoor dat je vaak te veel en te lang moet nadenken over een leugen, waardoor het al een stuk ongeloofwaardiger overkomt. Mensen prikken snel door je leugens heen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | NSMBL

Beeld | Getty Images

null Beeld

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Maryse de BruijneGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden