null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Kort lontje? Deze vijf sterrenbeelden hebben het vaakst ruzie

Weet je partner altijd in elke situatie de rust en kalmte te bewaren, maar kan bij jou ook al snel de vlam in de pan slaan? Daar kun je blijkbaar helemaal niets aan doen. Het staat namelijk in de sterren geschreven. Deze vijf sterrenbeelden hebben het vaakst ruzie.

Heb je eindelijk een goed excuus voor een verhitte discussie.

Stier

Een Stier kan behoorlijk koppig zijn. Niet zo gek dat deze dus in het rijtje met de vijf sterrenbeelden staat die het vaakst ruzie hebben. Hoewel dit sterrenbeeld niet dol is op conflicten en ze liever vermijdt, zal een Stier - eenmaal in een ruzie beland - niet snel opgeven. Door die koppige eigenschap kan een ruzie daarmee tot wel dagen duren. Een Stier heeft immers altijd gelijk, toch?

Leeuw

Is er ruzie aan de gang? Dan is de kans groot dat er een Leeuw bij betrokken is. Dit sterrenbeeld is niet vies van drama en verhitte discussies. Een Leeuw zoekt dan ook graag de grenzen op en weet zich verbaal sterk te uiten. Zeker als je dit sterrenbeeld kwetst, kun je de volle laag verwachten.

Lees ook: Dit zegt jouw sterrenbeeld over je vriendschappen

Kreeft

Het zal je misschien verbazen, maar in het rijtje met de sterrenbeelden hoort ook een Kreeft thuis. Dat komt omdat dit sterrenbeeld een hele emotionele en gevoelige kant heeft. En dat kan ook omslaan in verdriet en boosheid, waardoor af en toe flinke ruzie ontstaat. En alles wat er tijdens die ruzie wordt gezegd, kan een Kreeft nog wel maanden tot jaren bij zich dragen. Wees dus gewaarschuwd.

Tweelingen

Bij het sterrenbeeld Tweelingen hangt het er heel erg van af hoe de pet staat. De stemming kan ineens omslaan, waardoor dit sterrenbeeld een ruzie of flinke discussie niet uit de weggaat. Vooral als je een Tweelingen stoort tijdens me-time kun je maar beter oppassen.

Schorpioen

Als laatste is ook het sterrenbeeld Schorpioen niet vies van een discussie op z’n tijd. En ben je eenmaal in een discussie met dit sterrenbeeld beland, maak dan je borst maar nat. Als een Schorpioen zich aangevallen voelt, zal deze er alles aan doen om zichzelf te verdedigen. Dit sterrenbeeld weet precies hoe en vooral met welke woorden hij of zij jou de meeste pijn kan doen.

Bron | Times of India, Vriendin

Beeld | Getty Images

null Beeld

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Maryse de BruijneGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden