Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Koop een product van Vitakraft en win bioscoopkaartjes voor ‘Huisdiergeheimen’!

film-huisdiergeheimen.jpg

– In samenwerking met Vitakraft – 

Zin om naar de leukste film van dit jaar te gaan? Koop een product van Vitakraft met actiesticker en wie weet ontvang jij een van de 200 gratis bioscoopkaartjes voor de geweldige film ‘Huisdiergeheimen’!

Ga je mee naar de film ‘Huisdiergeheimen’?

Huisdiergeheimen is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van Verschrikkelijke Ikke en Minions. In de film volg je de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball. Een heerlijke familiefilm die een herkenbaar beeld geeft van onze (gekke) liefde voor huisdieren en hun maffe gedrag!

Huisdiergeheimen draait vanaf 3 augustus 2016 in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D. Verheug je alvast en bekijk de trailer:

Wat moet je doen om kans te maken?

Vitakraft actiestickerRen naar de winkel en koop een product van Vitakraft met een actiesticker. Of het nu gaat om snacks voor je hond, het nieuwe voer ‘Poésie’ voor je kat, konijnensnacks of een Kräcker voor je vogel: als er een actiesticker zit op de verpakking, kun je meedoen (zie afbeelding hiernaast).

Op de sticker vind je een unieke code waarmee je kans maakt op één van de bioscoopkaartjes. De code kun je invoeren op www.vitakraft.nl/film. Vanaf 2 augustus worden de gelukkige winnaars bekend gemaakt, via de site of via de Facebookpagina van Vitakraft.

Lees meer over deze actie, de producten en de actievoorwaarden op www.vitakraft.nl/film.

Huisdiergeheimen © 2016 Universal Studios. All rights reserved.

Ook interessant