Deze sterrenbeelden hebben de beste band met hun grootouders Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Kleinkinderen met deze sterrenbeelden hebben de beste band met hun grootouders

De relatie tussen grootouders en hun kleinkinderen is uniek en met niets te vergelijken. Quality-time spenderen is heerlijk en zorgt ervoor dat je een sterke en liefdevolle band met elkaar opbouwt. Maar wist je dat op basis van je sterrenbeeld bepaald kan worden hoe goed die band tussen jou en je kleinkinderen is?

Kleinkinderen met déze vier sterrenbeelden kunnen het best met hun grootouders overweg.

Kreeft

Kreeften zijn de meest zorgzame sterrenbeelden. Ze hebben veel respect voor hun opa en oma en willen zo goed mogelijk voor hen zorgen. Ze staan erom bekend een emotionele persoonlijkheid te hebben en zullen ze bij hun grootouders als eerste hun hart luchten. In vergelijking met andere sterrenbeelden hebben zij een unieke vertrouwensband met hen. Als jouw kleinkind een Kreeft is, weet je zeker dat ze je vertrouwen en altijd naar je toe durven te komen.

Ram

Een Ram is gevuld met enthousiasme en passie om te luisteren naar de verhalen van zijn of haar grootouders. Dit zijn ook de kleinkinderen die het meest met hun opa’s en oma's optrekken en houden van gezellig samen dingen doen. Rammen delen niet alleen liefde, genegenheid en respect met hun grootouders, maar bespreken ook alle roddels met hen.

Weegschaal

In het drukke leven van een Weegschaal is er altijd een plekje vrij om tijd door te brengen met hun grootouders. Voor klusjes, een goed gesprek of een wijntje doen op de bank: mensen met dit sterrenbeeld plannen deze activiteiten om hun agenda heen. Ook weten Weegschalen dat zij voor goed advies bij hun grootouders terecht kunnen.

Vissen

Mensen met dit sterrenbeeld zien hun grootouders als hun grote voorbeeld en beschermer. Vissen zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om contact te maken met hun grootouder en kunnen in hun vrije tijd uren met hen praten. Het tevredenstellen van hun opa of oma staat op de eerste plaats.

Bron | Pinkvilla

Roos ParlevlietGetty Images
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden