Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Dit is het kerstliedje dat past bij jouw sterrenbeeld

dit-is-het-kerstliedje-dat-past-bij-jouw-sterrenbeeld.jpg

Het is bijna kerst! Dat betekent lekker eten, leuke films kijken en natuurlijk kerstliedjes luisteren. Heb jij al sinds oktober de kerstplaylist aanstaan? Dan heb je waarschijnlijk ook een favoriet kerstliedje. Weet je niet zeker welk kerstnummer het beste bij jou past? De sterren bieden een antwoord.

Dit is het kerstliedje dat volgens jouw sterrenbeeld het beste bij je past.

Ram

De avontuurlijke Ram die ervan houdt om nieuwe dingen te ontdekken, wordt niet heel enthousiast van traditionele kerstliedjes. Daarom past het nummer Shake It Up Christmas van Train goed bij jou. Met jouw originele ideeën doe je het liefst alles anders dan anderen.

Stier

Stieren hechten ontzettend veel waarde aan gezelligheid met familie en vrienden (vooral als daar eten bij komt kijken). Helaas zit een uitgebreid kerstdiner er dit jaar niet in. Toch gooit dat geen roet in het eten voor jou, want jij maakt de kerstdagen nog steeds zo gezellig als je zelf wilt. Omdat jij al sinds augustus aan het aftellen bent tot de kerstdagen, is Its The Most Wondeful Time Of The Year van Andy Williams jouw levenslied deze periode.

Tweelingen

Vanwege je kinderlijke aard blijf je altijd bij met de muziek van nu. Je hebt een aantal guilty pleasures waarvoor je je niet schaamt. Een daarvan is Santa Tell Me van Ariana Grande. Het liefst zing je ook luid mee met de kerstnummers van popartiesten. Dat zijn nu eenmaal de kerstklassiekers van deze tijd, volgens jou.

Kreeft

Niks aan de kerstdagen is zo leuk als deze doorbrengen met je geliefde, vind jij. Ook al besteed je ze dit jaar niet met iemand anders, dan kan jij alsnog erg genieten van de liefde van anderen. Daarom is het liedje dat bij jou past deze feestdagen All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey.

Lees ook:
Dít zijn de uiterlijke kenmerken van jouw sterrenbeeld

Leeuw

Als echte flirt weerhouden de feestdagen jou er niet van om extra aandacht aan mensen in je omgeving te besteden. Mensen lijken in deze periode juist toegankelijker waardoor er misschien wel een blijvertje bij zit? Jouw liedje is dan ook Santa Baby van Kylie Minoque.

Maagd

Jij houdt van een traditioneel kerstfeest met een versierde boom, lekker eten, veel lichtjes en klassieke kerstmuziek. Het liefst zit je lekker binnen en geniet je van de vrijheid die je deze kerstdagen hebt. Het liedje dat het beste bij jou past is Chris Rea’s Drivin’ Home For Christmas.

Weegschaal

Als echte sociale vlinder sta jij te springen tot het kerst is. Lekker kletsen, films kijken en spelletjes spelen met de mensen om je heen: niks vind je leuker. Het liedje dat het beste bij jou past is een nummer waar je gelijk vrolijk van wordt: Jingle Bell Rock van Bobby Helms.

Lees ook:
Dit zijn jouw grootste lockdown-ergernissen volgens je sterrenbeeld

Schorpioen

Omdat jij snel emotioneel wordt, ben je vaak tijdens de kerstdagen overweldigd door gevoelens. Daarom is Last Christmas van Wham! het ultieme kerstliedje voor jou. Lekker hard meezingen en erg meeleven met George Michael.

Boogschutter

Niemand brengt zo veel enthousiasme mee deze kerstdagen als de Boogschutter. Jij verheugt je al maanden op deze dagen en nu is het eindelijk zover. Voor jou zou het helemaal niet erg zijn als het elke dag kerst zou zijn. Daarom is jouw nummer Couldn’t It Be Christmas Everyday? van Bianca Ryan.

Steenbok

Jij vindt alle versieringen wel leuk, maar de kerstdagen gaan voor jou toch meer over denken aan je medemens. Zo denk jij deze dagen veel aan mensen in armoede en wat jij daaraan zou kunnen doen. Daarom is jouw kerstliedje Do they Know It’s Christmas van Band Aid.

Waterman

Als eigenzinnige Waterman geef jij niet zo veel om nummers van Michael Buble, nee jij wil naar originele kerstliedjes luisteren. Daarom staat jouw playlist vooral vol met nieuwere nummers die nog niet iedereen ontdekt heeft. Jouw nummer is dan ook een vrij recent uitgebracht nummer: Sia – Santa’s Coming For Us.

Vissen

Jij bent tijdens de kerst veel bezig met het opstellen van een verlanglijstje. Omdat je niet zo materialistisch bent ingesteld, is dit elk jaar weer een opgave. Het kerstliedje dat bij jou past is Britney Spears met My Only Wish (This Year). Hopelijk weet je na dit nummer een aantal keer beluisterd te hebben wel wat je dit jaar onder de boom wilt krijgen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.   

Bron | Cosmopolitan
Beeld | Getty Images

Ook interessant