Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Kerstliefhebbers opgelet: dit is dé kerstboomtrend van 2020

kerstliefhebbers-opgelet-dit-is-de-kerstboomtrend-van-2020-margriet.jpg

Vind jij het elk jaar weer een feest om je kerstboom te versieren naar de laatste trends? Dan hebben wij een leuke tip voor je: Dark Island is namelijk dé kerstboomtrend van 2020 en mag dan ook niet ontbreken in je inspiratielijstje.

Vergeet je rode en gouden kerstballen, want deze kerstboomtrend staat in het teken van donkergroene en donkerblauwe tinten, afgestyled met limegroen en oranje.

Kerstboomtrend 2020: Dark Island

Dark Island is een stuk donkerder dan wat je waarschijnlijk gewend bent, maar juist daarom extra leuk om mee te experimenteren. Je kunt het namelijk zo bont maken als je maar wilt. En het leuke aan deze kerstboomtrend is dat er meerdere kleuren in voorkomen, waardoor je dus niet zo snel bang hoeft te zijn dat het niet goed bij je interieur past. Daarnaast is deze trend érg geschikt voor mensen die niet zo van de uitbundige kerstbomen zijn: hoewel er meerdere kleuren in voorkomen, zorgen de donkerblauwe en donkergroene kleuren dat het toch erg rustig en natuurlijk oogt.

Lees ook:
6x waarom het nooit te vroeg is om je kerstdecoraties op te hangen

Kerstballentrend

En als je dan toch nieuwe kerstballen gaat kopen, dan kan het geen kwaad om ook wat linten in te slaan. Iets wat we namelijk dit jaar ook opvallend veel gaan zien, zijn kerstballen aan linten. Waar de meeste mensen hun kerstballen gewoon aan de takken ophangen, is het dit jaar weer helemaal hip om je kerstballen aan mooie linten op te hangen. Door ze op deze manier op te hangen oogt je kerstboom een stuk sierlijker én natuurlijker. En dit sluit natuurlijk perfect aan bij de kerstboomtrend!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Roomed
Beeld | Getty

M49 COVER

Margriet 49 ligt nu in de winkel! Met deze week: nieuw geluk bij je jeugdliefde, een exclusief interview met Sophia Loren, positief blijven en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant