Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Déze kerstboom is huisdierproof én verliest geen naalden

tiny-trees.jpg

De kerstboom opzetten: het is zo gezellig, maar ieder jaar ook wel heel veel gedoe. Die lichtjes die in de knoop zitten, de kat die de kerstballen eruit klauwt, en het constante gesjouw met de stofzuiger, omdat de naalden uitvallen. Daar heeft Tiny Trees een heel handige (en duurzame!) oplossing voor bedacht.

En het wordt er niet minder gezellig om.

Sfeervol én handig

Tiny Trees zijn kerstbomen van stof die je aan je muur hangt. Je hebt ze in alle soorten en maten, én er zit echte verlichting in, dus het is net zo sfeervol als een echte boom in de kamer. Maar dan wel een stuk handiger, sneller en vooral duurzamer. Er hoeft namelijk geen boom voor je omgekapt te worden. Bovendien nemen de Tiny Trees bijna geen ruimte in, waardoor je zelf in het kleinste appartement een oergezellige kerstboom kwijt kunt.

Lees ook:
5 verrassende feitjes over kerst die je vast nog niet kende

Mooie kerstgedachte

Ook fijn: voor iedere verkochte Tiny Tree, gebruikt ontwerpster Suseela een deel van de opbrengst om weer nieuwe bomen te laten planten. Zo kost jouw kerstfeest geen bomenlevens, maar schenk je juist nieuwe bomen. Best een mooie kerstgedachte, toch? En als kerst voorbij is, rol je je Tiny Tree gewoon op, zodat je hem zonder rommel kunt bewaren tot volgend jaar. Meer weten? Kijk dan op tiny-trees.nl.

Andere kerstboom-alternatieven

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke alternatieven voor de standaard denne- of kunstboom. Zo kun je een grote kamerplant versieren met lichtjes en slingers voor hetzelfde effect, of je gaat bijvoorbeeld voor een houten kerstboom. Ook leuk: sla spijkers in de muur in de vorm van een kerstboom en rijg hier een lichtsnoer omheen, zodat je een boom van lichtjes aan de muur hebt. Toch liever iets minder permanents? Dan kun je een grote tak uit het bos meenemen, deze in een feestelijke kleur spuiten, en versieren met ballen en lichtjes.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.  

Beeld | Tiny Trees

Ook interessant