Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Dat was pas leuke televisie: de Mini playbackshow met Henny Huisman!

henny-huisman.jpg

Weet je nog? Kleine kandidaatjes die playbackten alsof hun leven ervan afhing in de Mini playbackshow. Presentator Henny Huisman hielp ze in zijn winkeltje aan passende kleding en na afloop van hun optreden was er het altijd even positieve jurycommentaar van onder anderen Tonny Eyk. Henny kon zijn gevoel voor humor kwijt als aangever in de rubriek Mini moppentrommel, waarin kinderen moppen vertelden. Dit heerlijke fragment laat je even teruggaan in de tijd.

Bekijk het hier

In deze aflevering zie je een heleboel gastoptredens van een (kleine) Madonna, Toon Hermans en Anita Meyer & Lee Towers.Wat een feestje.

Over de show

De Mini playbackshow, bedacht door Henny Huisman, werd tussen 1983 en 1998 uitgezonden op televisie. Zangers als Ilse DeLange, Helmut Lotti en Monique Smit maakten hun debuut in het succesvolle kinderprogramma.

Beeld: ANP Foto

Ook leuk en interessant om te lezen

Bekijk ookLogo_Uitnodiging2

#IKGEEFOMJE is een actie van Margriet. Hiermee willen we je enthousiast maken om, op wat voor manier dan ook, te laten zien dat je om iemand geeft. Dat kan in kleine dingen zitten. Van een gesprek aanknopen of het delen van een maaltijd tot samen een uitstapje maken. Gebruik deze stickers voor je eigen #ikgeefomje-moment, post een foto of video van je moment op social media met #ikgeefomje én maak kans op mooie prijzen, samen met diegene om wie je geeft. Doe je ook mee? Ga voor meer informatie naar margriet.nl/ikgeefomje.

 

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

 

Ook interessant