Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Jarig in november? Dan bezit jij déze geweldige eigenschappen

jarig-in-november-dan-bezit-jij-deze-geweldige-eigenschappen.jpg

Je kunt nog steeds een leuke tussenjas dragen, je hoeft nog niet te stressen over de feestdagen en met een beetje geluk tikt de thermometer nog de 20 graden aan: nee, november is bepaald geen slechte maand om jarig te zijn.

En alsof dat nog niet genoeg is, ben jij ook nog eens in het bezit van déze geweldige eigenschappen.

Je hebt altijd de lachers op je hand

Als er iemand gevat is, dan ben jij het wel. In je omgeving sta je dan ook om je heerlijke humor bekend. Je weet mensen binnen no-time op te vrolijken en zorgt ervoor dat mensen soms tranen op hun wangen hebben lopen van het lachen. Het is dan ook niet voor niks dat mensen maar al te graag in je gezelschap willen verkeren.

Lees ook: Jarig in oktober? Dan bezit jij déze geweldige eigenschappen

Mensen worden als een magneet naar je toe getrokken

Sommige mensen hebben gewoon iets over zich heen waardoor ze alle ogen op zich gericht krijgen als ze een kamer binnen lopen. En jij bent daar ook één van. Je hebt van nature een bepaalde flair die je zowel voor vrouwen als mannen heel aantrekkelijk maakt. Je hoeft er totaal geen moeite voor te doen om mensen voor je te winnen, dat gaat gewoon automatisch.

Je bent het perfecte voorbeeld van een goede vriendin

Mensen die in november jarig zijn, vinden hun vriendschappen ontzettend belangrijk. Als ze weten dat één van hun vrienden niet lekker in hun vel zit of ergens mee rondloopt, dan staan ze meteen voor de deur met een opbeurend woordje en een fles wijn. Je vrienden zien je dan ook als een erg loyaal en betrouwbaar persoon. Je zorgt er gewoon altijd voor dat mensen zich bij je op hun gemak voelen en je geeft mensen nooit een naar gevoel.

Je bent een echte rasoptimist

Voor jou is het glas altijd halfvol. Je laat niet snel je hoofd zakken en ziet eigenlijk overal wel het positieve van in. Dit maakt jou ook een ontzettend krachtig persoon: juist doordat je nooit beren op de weg ziet, ben je niet bang om uitdagingen aan te gaan. En mochten dingen niet lopen zoals je had verwacht, dan laat je je niet het veld uitslaan maar krabbel je gewoon weer op!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Libelle.be
Beeld | iStock

Ook interessant