Margriet logo
null Beeld

Jarig in maart? Dan ben jij in het bezit van déze geweldige eigenschappen

Het is de maand waarin de lente officieel begint, je gaat er wat vaker op uit én de bloemen beginnen weer langzaam te groeien: nee, maart is absoluut geen verkeerde maand om jarig te zijn. En alsof dat nog niet genoeg is, ben je ook nog eens in het bezit van déze geweldige eigenschappen!

Je bent een geweldige vriendin

Als je vriendinnen iets dwars zit, dan ben jij waarschijnlijk één van de eersten met wie ze contact opnemen. Mensen die in maart geboren zijn, beschikken over het talent om andere mensen op hun gemak te laten voelen. Ze halen het beste in anderen naar boven, ze draaien er niet omheen en ze vertellen je altijd hun eerlijke mening. Ze zijn open en direct: iets wat anderen mensen erg kunnen waarderen.

Je beschikt over een groot hart

Mensen die in maart geboren zijn, zijn erg vriendelijk en gevoelig van aard. Er zijn dan ook maar weinig mensen die kwaad over hen spreken. Daarnaast beschikken maart-mensen vaak over enorm veel empathie: ze kunnen zich goed inleven in de situatie van anderen en bieden het liefst iedereen een helpende hand.

Je bent erg creatief

Hoewel maart-mensen altijd erg bescheiden zijn, hebben ze erg veel talent. Zo zijn ze vaak artistiek aangelegd en hebben ze een unieke kijk op de wereld. Hierdoor zien ze dingen vaak in een ander daglicht dan de gemiddelde mens. Loop jij tegen een probleem aan, dan raak je zelden in paniek: je weet namelijk altijd wel een oplossing te verzinnen.

Lees ook: Dít zijn jouw meest positieve eigenschappen volgens je sterrenbeeld

Je bent hartstikke positief ingesteld

Wist je dat mensen die in maart zijn geboren, vaak hoog scoren op de zogeheten ‘hyperthymia’-schaal? Dit wil zeggen dat ze vaak een vrolijk karakter hebben en bekend staan om de optimistische manier waarmee ze door het leven gaan. Maart-mensen klagen zelden en zien altijd overal wel iets positiefs in. Hierdoor zijn ze een erg vermakelijk gezelschap en zorgen ze ervoor dat mensen altijd weer met een goed gevoel bij hen weggaan.

Je geeft nooit op

Ben jij jarig in maart, dan heb jij het woord opgeven nog nooit gehoord: het maakt niet uit wat je moet doen en onder hoeveel druk je staat, presteren doe je toch wel. Het lukt je altijd goed om prioriteiten te stellen en daarnaast leg je de lat altijd erg hoog. Je gaat net zo lang door tot je het gewenste resultaat hebt bereikt, wat je dan ook tot een erg goede werknemer maakt.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in

je mailbox?

Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Libelle.be

Beeld | iStock

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden