Margriet logo
Jan de Hoop Beeld Marloes Bosch Styling: Esther Loonstijn Visagie Astrid Timmer
Beeld Marloes Bosch Styling: Esther Loonstijn Visagie Astrid Timmer

Jan de Hoop nieuwe columnist Margriet

Jan de Hoop (68) is de nieuwe columnist van Margriet. Vanaf 22 februari geeft hij de lezers van het magazinemerk een wekelijks inkijkje in zijn leven.

De voormalige presentator van RTL Nieuws is vorig jaar officieel met pensioen gegaan, maar is drukker dan ooit. “Sinds ik bij het Ontbijtnieuws gestopt ben, word ik overspoeld met aanvragen”, schrijft hij in zijn eerste column. “Of ik bijvoorbeeld reclame wil maken voor medische matrassen of een wekelijkse column voor Margriet wil schrijven. Dat laatste zorgde naast verbazing ook voor lichte paniek. ‘Kan ik dat wel?’, vroeg ik mezelf onzeker af. Gelukkig gaf mijn man Coen mij, net als 34 jaar terug toen ik door RTL gevraagd werd, een liefdevol zetje.”

“Ik ben zeer verheugd dat Jan onze nieuwe columnist is”, aldus Margriet-hoofdredacteur Helene van Santen. “Hij past perfect bij Margriet, dat zich richt op gelukkig en gezond ouder worden. Jan schrijft openhartig en met veel humor over zijn nieuwe leven, nu hij gestopt is als nieuwslezer. Van de wilde zwijnen in zijn achtertuin tot elke avond appelmoes, vrijwel niets blijft onbesproken.”

De columns van Jan de Hoop zijn vanaf Margriet-editie 10, die op 22 februari uitkomt, wekelijks te lezen in weekblad Margriet én op Margriet.nl.

Redactie MargrietMarloes Bosch Styling: Esther Loonstijn Visagie Astrid Timmer

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden