Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Jaarhoroscoop Stier: ‘Je staat open voor verandering’

jaarhoroscoop-voor-stier-je-staat-open-voor-verandering.png

Wat gaat dit jaar jou brengen? Dat lees je in deze jaarhoroscoop, Stier. De sterren zullen je vertellen hoe het staat met jouw gezondheid, relaties én persoonlijke ontwikkeling.

Lees snel verder en ontdek hoe de voorspellingen uit de jaarhoroscoop voor jou luiden, Stier.

Algemeen

Het komende jaar sta je meer dan ooit open voor verandering en vernieuwing. Desondanks kun je het gevoel krijgen dat bepaalde plannen worden tegengehouden en je het oude nog niet kunt loslaten. Als Stier doe je dat eigenlijk ook liever niet, want je houdt van zekerheid en bent helemaal niet zo van de vernieuwing. Vooral op werkgebied geeft dat een onrustig en verwarrend gevoel.

Persoonlijke ontwikkeling

Door alles wat er gebeurt, leer je heel goed te kijken naar wat je nou eigenlijk precies wilt. Moet je nou een andere richting op of ga je liever op dezelfde voet verder? En ben je dan bang om te falen of zit er iets anders achter? Door hier goed over na te denken, krijg je de kans om naar oplossingen te zoeken, zodat je wat later wél die nieuwe weg in kunt slaan. Zie het als een overgangsperiode om te wennen aan wat nieuw is en het goede van het oude te houden. Dat werkt niet alleen zo in je werk zo, maar ook op het gebied van hobby’s of andere bezigheden. Na de zomer wil je graag meer geld verdienen of op een andere manier zekerheden creëren.

Vriendschap en relaties

Ook op het gebied van relaties kunnen er veranderingen op komst zijn. Of misschien is er wel sprake van een verhuizing. Soms overweeg je zoiets, maar besluit je later dat je eigenlijk best tevreden bent zo. De verandering zit ’m er dan meer in dat je weer opnieuw bewust kiest voor wat je hebt. Als aards type omring je je graag met mensen aan wie je echt wat hebt. De laatste jaren heb je intense relaties opgebouwd en die wil je ook behouden. Het begin van het jaar, een groot deel van juni en november zijn gunstig om samen te genieten. Of om weer verliefd te worden.

Gezondheid

Je bent heel sterk en kunt veel hebben. Maar je houdt ook nogal van een bourgondische levensstijl. Door gezond te eten – vooral minder suiker – en voldoende te bewegen, houd je de balans. Je bent niet bepaald een sportfanaat, maar gewoon fietsen en wandelen wil nog wel lukken.

Naast je jaarhoroscoop meer horoscopen lezen, Stier?

Check dan ook je daghoroscoop en weekhoroscoop:

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Stier, wil je naast deze jaarhoroscoop ook dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant