Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Maak een jaarboekje met de mooiste foto’s die op je mobiel staan

maak-een-jaarboekje.jpg

– Margriet samen met HP Instant Ink –

De sneeuw in januari, skiën in maart, en o ja, dat gezellige etentje en die bijzondere verjaardag: je mobiel staat vol dierbare herinneringen. Natuurlijk kun je je foto’s in de cloud of op je computer opslaan. Maar is het niet veel leuker als je ze print en er samen met andere knipsels een jaarboekje van maakt? Zo eentje dat je ouderwets doorbladert.

Dit heb je nodig:

  • Een notitie- of plakboekje met stevige pagina’s.
  • Je leukste foto’s van het afgelopen jaar.
  • Concerttickets, plattegrondjes, bioscoopkaartjes, bonnetjes van dagjes uit en al die andere papiertjes met herinneringen.
  • Lijm, schaar, gekleurde pennen of stiften en lint.

Aan de slag!
Maak op je telefoon een selectie van je mooiste foto’s. Print ze gemakkelijk zelf uit op fotopapier en leg ze bij de concerttickets, plattegrondjes en bioscoopkaartjes. Zorg ervoor dat er van alles wat op tafel ligt. Dat maakt je jaarboekje straks lekker speels. Begin dan met knippen en plakken.

Thema
Het leuke is: een jaarboekje hoeft niet chronologisch te zijn. Je kunt je boekje ook in thema’s indelen. Plak bijvoorbeeld alle foto’s en bonnetjes van restaurants bij elkaar, net als alle gekkebekkenkiekjes van je (klein)kinderen.

Foto’s van ‘saaie’ momenten, bijvoorbeeld toen je op de trein zat te wachten op vakantie? Ook plakken! Dat is later echt grappig om terug te zien.

Lintje erom
Met mooie lintjes en handgeschreven bijschriften in vrolijke kleuren wordt je boekje extra vrolijk. En die bijschriften zijn handig, want over een paar jaar weet je écht niet meer wat er nou zo lekker was in dat ene restaurantje.

Inktservice
Of je nu foto’s aan het printen bent, aan het werkt bent, je gaat voorbereiden op de vijftigjarige trouwdag van je ouders of een uitnodiging maakt: de printer moet het gewoon doen. Niks zo vervelend als de inkt die op is zodra je wilt gaan printen. Goed nieuws: er is nu HP Instant Ink. Je kiest een inktpakket en de printer doet het werk; die geeft bij HP aan wanneer hij nieuwe inkt nodig heeft. Vervolgens krijg je nieuwe inktcartridges opgestuurd, zodat de nieuwe inkt al in huis is voordat je oude op is. De oude cartridges kun je makkelijk terugsturen. Heb jij al een HP Printer, probeer Instant Ink dan nu drie maanden gratis met de code MAR3MND via www.hpinstantink.nl.*

*Na drie maanden wordt deze service automatisch een betaalde service. Opzeggen kan online. 
Ook interessant