Deze 3 sterrenbeelden zijn echte vaderskindjes Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Is jouw kind een vaderskindje? Deze 3 sterrenbeelden wel!

Een Stier of een Kreeft is vaak een moederskindje. Maar er zijn ook sterrenbeelden die vooral naar hun vader toe trekken. Is jouw zoon of dochter op jou gericht of is je kind vooral een vaderskindje?

Déze drie sterrenbeelden hebben een opvallend goede band met hun vaders.

Boogschutter

Als jouw kind een Boogschutter is, zoekt hij of zij van jongs af aan al iemand om tegenop te kijken. En dat is in dit geval de vader. De Boogschutter ziet hem als een gids die kan laten zien hoe het leven nou écht in elkaar steekt. Er is geen ander kind dat een meer intieme band met hem heeft dan de Boogschutter. De appel valt niet ver van de boom: ze lijken ook nog eens als twee druppels water op elkaar. Heeft jouw kind een partner? Dan moet hij of zij enorm veel moeite doen om indruk te maken op papa.

Maagd

Jouw kind is rustig van aard en leunt veel op zijn of haar vader. Zelfs als anderen al volledig onafhankelijk zijn geworden, blijft de Maagd altijd een papa’s kindje. Ook als je kind de veertig al gepasseerd is, blijft papa de allergrootste fan. Hij denkt mee met elke beslissing in het leven. Het verlies van een vader heeft dan ook een enorme invloed op de Maagd, ook als dat op latere leeftijd gebeurt. Daar komt de Maagd eigenlijk nooit meer over heen.

Waterman

De Waterman is niet echt een familiemens. Dus als je kind een Waterman is, is de kans groot dat je hem of haar niet wekelijks over de vloer krijgt. Toch zijn vaders daarbij een uitzondering op de regel: die hebben een speciaal plekje in hun hart veroverd. Maar... dat gaat niet zonder slag of stoot. De band die ze hebben is vaak nogal gespannen. Daardoor vinden ze het ook zo moeilijk om zich emotioneel los te maken van hun vader. Bindingsangst in relaties is het gevolg van deze intense vader-kind band.

Bron | Pinkvilla

Saskia WinkensGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden