Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Déze invloed heeft het seizoen van de Maagd de komende tijd op je leven

deze-invloed-heeft-het-seizoen-van-de-maagd-de-komende-tijd-op-je-leven.jpg

Het seizoen van de Maagd start op 23 augustus en duurt tot 22 september. Het maakt helemaal niet uit of je het teken maagd in je horoscoop hebt of niet: in deze periode is de invloed van dit teken voor íedereen voelbaar. En dat uit zich voornamelijk in de volgende dingen.

Als je graag wat persoonlijke worstelingen wil aanpakken, dan is deze periode daar perfect voor. Ook is het belangrijk om bij een aantal dingen stil te staan. Hier een handig overzichtje:

Wees dankbaar

In het seizoen van de Maagd zal je merken dat je ineens veel kritischer bent dan normaal gesproken. Dit kan voor een nogal ontevreden gevoel zorgen: je bent geneigd om je te focussen op de dingen die je niet hebt, in plaats van dat je je focust op de dingen die je wél hebt. Zonde, want je zou juist dankbaar moeten zijn voor de mooie dingen in je leven. Vind jij dit lastig? Probeer dan om elke dag te beginnen of te eindigen met een momentje waarin je stilstaat bij alle dingen waar je dankbaar voor bent.

Lees ook: Vriendschap: mensen met déze sterrenbeelden passen het best bij jou

Werk aan je doelen

Zijn er al een lange tijd bepaalde doelen die je wilt behalen? Dan is dit het perfecte moment om daarmee te starten. Je ziet in deze periode namelijk alles veel duidelijker en je bent je ook veel meer bewust van wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Gooi je angsten dit seizoen overboord en ga ervoor.

Praat en schrijf veel

Vanaf 23 augustus neemt taal een belangrijke(re) positie in je leven. Je zal veel diepzinnige gesprekken gaan voeren met mensen en je barst ook nog eens van de goede ideeën. Neem daarom overal een notitieboekje mee naartoe zodat je alles wat in je opkomt meteen kunt opschrijven. Spreek ook vooral af met vriendinnen om een lekker avondje te kletsen en hou jezelf daarbij niet in. Zorg er wel voor dat je ook genoeg rustmomenten pakt, vooral in deze periode is dat namelijk erg belangrijk.

Breng een beetje orde in je leven

Hoewel je hier waarschijnlijk helemaal geen zin in hebt, is dit toch echt het moment om een beetje orde in de chaos te scheppen. Met de zon in maagd is het makkelijker dan ooit om in actie te komen, dus stop met dingen uitstellen en pak ze nu aan.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.  

Bron | Cosmopolitan
Beeld | iStock

Ook interessant