Deze sterrenbeelden zijn het meest preuts Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Intimiteit en affectie tonen? Deze sterrenbeelden zijn het meest preuts

Loop je graag hand in hand met je partner en geef je hem of haar gerust een kus op een vol terras? We gaan allemaal anders om met de thema's seks en intimiteit. Volgens de astrologie hebben de sterren hier ook invloed op. Of je nou heel open bent over je seksleven of dit terrein liever voor jezelf houdt: deze zes sterrenbeelden zijn het meest preuts.

Maagd

Discipline en bescheidenheid zijn verbonden aan het sterrenbeeld Maagd. En de naam van dit sterrenbeeld staat natuurlijk ook een beetje symbool voor de manier waarop de Maagd omgaat met intimiteit. Dat betekent niet dat dit sterrenbeeld helemaal niet met seksualiteit bezig is, maar een Maagd wordt niet gedreven door lust. Ze kunnen gerust een tijdje zonder affectie of seks.

In het openbaar zal een Maagd ook niet zo snel de liefde voor de partner tonen. Spannende fantasiën houden ze liever voor zichzelf en een verliefdheid drukken ze gemakkelijk de kop in. Over seks en daten is de Maagd bedachtzaam: pas als dit sterrenbeeld zeker is van de liefde zal het overgaan tot intimiteit. Zomaar wat daten of een one night stand is niks voor een Maagd.

Weegschaal

Omdat de Weegschaal gedreven wordt door de planeet Venus, strooit dit sterrenbeeld met romantische gebaren. De Weegschaal hecht aan liefde, niet aan passie. Je doet ze geen lol door ze woest de kleding van het lijf te trekken voor een vrijpartij in de natuur. Een Weegschaal is elegant en schuift liever aan bij een romantisch diner met kaarsen op tafel. Ze laten graag hun hart spreken, dus dit sterrenbeeld kan urenlang met je over de liefde kletsen.

Stier

Het serieuze, hardwerkende en stille karakter van de Stier vraagt om een intieme benadering tot seks en romantiek. Niet alleen op die gebieden houden ze er niet van als andere mensen zich met hun zaken bemoeien, ook hun financiën of contactgegevens houden ze graag privé. Kwesties die het hart raken, zitten achter dikke deuren bij de Stier. Affectie in het openbaar zal een Stier vermijden en dit sterrenbeeld houdt er ook niet van om dit van andere verliefde koppeltjes te zien. Subtiel contact: daar is een Stier een ster in.

Kreeft

Emotioneel, gevoelig en romantisch: de Kreeft is dol op knuffelen en kusjes. Maar als dit een stapje verder gaat, is dit sterrenbeeld preutser. Een Kreeft toont gemakkelijk de liefde voor de partner in het openbaar, maar in bed is dit type sterrenbeeld braver. Kinky of avontuurlijk gaat het er bij de Kreeft niet aan toe tussen de lakens, ze zijn eerder een beetje geremd. Je pakt dit sterrenbeeld makkelijker in door tijdens een hapje en een drankje over jullie gevoelens te praten.

Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw is de showman (of vrouw) in de astrologie, maar kan toch preuts gedrag hebben. Dat gebeurt met name in groepsverband. Ze willen zich namelijk altijd van de beste kant laten zien en zullen niet zo snel genegenheid tonen in gezelschap. Ze voelen zich dan namelijk kwetsbaar en dat vinden ze niet fijn voor het imago. Leeuwen willen het plaatje dat anderen van hen hebben altijd bewaken.

Waterman

Dit intellegente sterrenbeeld is niet preuts in de traditionele zin van het woord, maar stelt zich niet gemakkelijk open voor een nieuwe partner. Een nieuwe liefde zal niet zo snel aan vrienden en familie voorgesteld worden. Relaties en behoeften houdt de Waterman het liefst voor zichzelf. Genegenheid tonen doet dit sterrenbeeld niet graag, dus een partner zal soms om een knuffel of compliment moeten bedelen. In de slaapkamer is het een heel ander verhaal: een Waterman is kinky. Je moet ze alleen eerst goed leren kennen.

Bron | Bestlife.com

Merel SchutGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden