Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Bestel kaarten voor In de wolken Festival voor €20 (i.p.v. €31,90)

bestel-kaarten-voor-in-de-wolken-festival-voor-e20-i-p-v-e3190.jpg

Ben jij net oma geworden? Of is je (schoon)dochter zwanger? Dan is het In de Wolken Festival van Ouders van Nu het perfecte uitje voor jullie samen! Ook erg leuk om kaarten cadeau te geven aan (aanstaande) moeders in je omgeving. 

Dit festival vindt plaats in de Expo Haarlemmermeer (tussen Amsterdam en Haarlem) van 17 tot en met 19 oktober. Volg leerzame workshops, doe inspiratie op voor de babykamer, shop bij meer dan honderd leuke merken voor mama’s en baby’s en geniet van lekker eten en drinken bij de foodtrucks. Ook kun je luisteren naar muziek van singer-songwriters en maak je een testrit met een kinderwagen van je favoriete merk.

Uitgebreid programma

Mag je nou wel of geen sushi eten tijdens je zwangerschap? Hoe begin je ontspannen aan een bevalling? En hoe maak je een mooie babyfoto met je mobiel? In de Ouders van Nu tipitent vinden de hele dag door masterclasses plaats waarin je antwoord krijgt op al je vragen. Inschrijven voor de workshops en masterclasses kan via indewolkenfestival.nl.

Stapelkorting

Speciaal voor de lezeressen van Margriet.nl hebben wij een mooie aanbieding! Met de code MARWOL19AB bestel je 2 tickets voor slechts €20 (in plaats van €31,90). Bestellen kan hier.

 

Ook interessant