Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

In de startblokken: deze items scoor je in oktober áltijd in de sale

in-de-startblokken-dit-zijn-items-die-in-oktober-altijd-in-sale-gaan.jpg

Van bruidsspullen tot gadgets – en wat dacht je van speelgoed? Oktober is hét moment om je slag te slaan. Want deze maand worden allerlei items voorzien van opvallende stickers die aangeven dat je megaveel korting krijgt. Laat die sale maar starten.

1. Droom je al maanden of zelfs jaren van een nieuwe camera? Dan is dit de maand om snel research te doen en een pracht van een fototoestel – wordt het een Nikon of toch een Canon? – in huis te halen. Zoals elk jaar worden aan het begin van de herfst de nieuwste modellen aangekondigd, die vanaf november en december in de winkels liggen. Om op tijd ruimte te maken voor deze nieuwe toestellen, moet de huidige voorraad in het najaar zo snel mogelijk de deur uit. En jij wilt best helpen met ruimte maken door een camera uit te kiezen, als-ie tenminste is voorzien van een fijne sticker met sale erop.

2. Straks in december gaat iedereen weer los met cadeaus. Wees lief voor je portemonnee en wacht niet tot het eind van het jaar, maar kom nu al in actie om de wensen op de verlanglijsten van je (klein)kinderen te vervullen. Geloof ons: dit is het beste moment om spellen en speelgoed te scoren met lekkere korting. Tegen de tijd dat de duimdikke speelgoedfolders op de mat beginnen te vallen, zijn de prijzen alweer gestegen. Zonde toch? En op deze manier houd je ook nog wat over voor een leuk sint- of kerstcadeautje voor jezelf.

3. Nu de open haard weer wat vaker aan gaat en de zonovergoten dagen helaas achter ons liggen, is ook het officieuze trouwseizoen weer ‘gesloten’. En daarmee juist geopend voor iedereen met grootse trouwplannen (denk ook aan dochters van vriendinnen, nichtjes en collega’s), maar een iets kleiner budget. Jurken voor bruidsmeisjes, moeder en schoonmoeder, sluiers, kousenbanden, bruidsschoenen. In deze periode zijn ze betaalbaarder dan ooit. Misschien een goede reden om uit te pakken met badjassen voor het bruidspaar of de bruidsmeisjes (met initalen) en natuurlijk decoraties voor op de grote dag zelf. Ja ik wil, zeker met zulke fijne korting.

Beeld | iStock
Bron | Purewow

Ook leuk om te lezen

Bekijk ook

Meisje houdt de schattigste toespraak ooit tijdens deze bruiloft:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Ook interessant