Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

#IKGEEFOMJE: zo leuk was de aftrap in het Rijksmuseum

start-ikgeefomje-video.png

Donderdag 30 november was het zover: de aftrap van onze actie #IKGEEFOMJE in het Rijksmuseum in Amsterdam. Natuurlijk was hoofdredacteur Leontine van den Bos aanwezig om het startsein te geven. Het was een feestelijke onthulling, waarbij de eerste #IKGEEFOMJE-momenten werden gedeeld – onder meer door Margriet-columniste Anita Witzier. 

Met #IKGEEFOMJE willen we je enthousiast maken om te laten zien dat je om iemand geeft. Het is een oproep om voor elkaar in actie te komen, op wat voor manier dan ook. Om je in te zetten voor iemand in je nabije omgeving of verder weg. Die aandacht kan in kleine dingen zitten: van een gesprek aanknopen of het delen van een maaltijd tot samen een uitstapje maken of voor iemand het tuinpad aanvegen.

Doe je ook mee?

Plaats een filmpje of foto van je #IKGEEFOMJE-moment als reactie op onderstaand bericht op Facebook. Deel die reactie ook op je eigen social media met #ikgeefomje. De bijzonderste momenten maken kans op mooie prijzen om degene om wie je geeft nog eens extra mee te verrassen!

Wij geven de volgende leuke prijzen weg

Wil je meer doen? In Margriet 51 zitten vellen met stickers waarmee je je #IKGEEFOMJE-moment extra fleurig en persoonlijk kunt maken.

Plaats een filmpje of foto van je #IKGEEFOMJE-moment als reactie op onderstaand bericht op Facebook. Deel deze reactie ook op je eigen social media met #ikgeefomje.

(Kun je het bericht van Facebook niet openen? Klik hier.)

Ook interessant