Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Hoe handig is jouw man?

no-diy-project-is-too-big-for-me.jpg

Je kunt het of je kunt het niet: klussen. De een weet alles in huis te repareren, de ander slaat de plank continue (letterlijk) mis met zijn linkerhanden. Zolang je er niet mee samenwoont, is dat laatste type klusser heel leuk om naar te kijken. Het tv-programma Mijn man is klusser zorgt elke week weer voor verbazing.

Sommige situaties zijn ongemakkelijk en zelfs pijnlijk, maar stiekem blijft het tv-programma Mijn man is klusser heerlijk om te kijken. Zo was het deze week de beurt aan Ilse en Peter. Ilse vraagt zich al maanden af of ze haar koffers zal pakken, haar huis is een bouwval en dat trekt ze niet meer. Peter daarentegen blijft optimistisch en is zich niet bewust van hoe erg zijn vrouw het eigenlijk echt vindt. Het advies van presentator John Williams voor Peter? “Stop met het toneelstukje en je grapjes.” Oef… Dit is een fragment uit deze uitzending:

Hoe handig is jouw man?

Wij vroegen ons af of dit soort klussers de uitzondering op de regel zijn? Of dat er wellicht wel veel meer mannen zijn die niet zo goed kunnen klussen als ze zelf misschien denken? Kortom:

Is jouw man een goede klusser of zou hij ook een goede kandidaat zijn voor dit tv-programma? Laat het ons weten!

P.S. Het komt trouwens allemaal goed met Ilse en Peter. Hoewel Peter wel even zal moeten bijkomen na alle verrassingen getuige dit fragment uit de uitzending…

Ook interessant