Hoe ga jij om met de hitte? Dit zegt je sterrenbeeld erover Beeld Getty Images/EyeEm
Beeld Getty Images/EyeEm

Hoe ga jij om met de hitte? Dit zegt je sterrenbeeld erover

Dramatisch reageren, frustraties negeren of er juíst alles uit willen halen. Iedereen reageert anders op de hitte. Hoe jij ermee omgaat? Dit zegt je sterrenbeeld erover.

Jouw humeur wanneer de temperatuur richting de 40 graden gaat? Het staat in de sterren geschreven.

Ram

Eén van de kenmerkendste eigenschappen van de Ram is temperament. Stijgen de temperaturen boven de 30 graden Celsius, dan laat je dit als Ram met gemak zien. Je verliest geduld en kan zomaar eens ontploffen. Oppassen geblazen voor je huisgenoten!

Stier

Stier, jij houdt van de mooie dingen in het leven. Én de lekkere. Je laat die hitte dus niet in de weg staan van genieten, en gebruikt het om de hele dag door ijs te eten. Italiaans schepijs, frozen yoghurt, waterijsjes: het maakt niet uit, zolang het maar bevroren is.

Tweeling

De deur uit? Echt niet! Als de temperaturen buiten even hoog zijn als jouw lichaamstemperatuur, blijf je lekker de hele dag binnen. Al voel je je daar dan wel weer schuldig over.. Nergens voor nodig, want er komen wel weer koelere dagen aan waarop jij wél geniet.

Kreeft

Ken je de term FOMO? Het betekent The Fear of Missing Out. De Kreeft zal balen van alle barbecues, strandfeesten en dagjes zwembad waar hij/zij niet voor uitgenodigd is.

Leeuw

De Leeuw staat bekend om haar zelfvertrouwen. En waar de meeste mensen zich vies en bezweet voelen tijdens een hittegolf, maakt de Leeuw gebruik van de situatie. Zweet? Waar? Dat is gewoon die natuurlijke glans die anderen met make-up proberen te krijgen.

Maagd

Tikt de thermostaat bijna de 40 graden aan, dan is bijna heel Nederland geïrriteerd. Over de hitte dan. De Maagd? Die is ook geïrriteerd, maar ergert zich vooral aan de irritatie van al die andere Nederlanders. Tja, je moet iets hebben om je aan te ergeren.

Weegschaal

Als het op het weer aankomt, weet de Weegschaal zeker dat hij of zij voor dit seizoen gemáákt is. Of dat nou de zomer of winter is: de Weegschaal laat geen mogelijkheid schieten om te vertellen hoe ze de hitte haten dan wel fijn vinden.

Schorpioen

Moet de een niet eens dénken aan intimiteit tijdens deze hitte, wordt de Schorpioen er geiler dan ooit van. De frustratie die veel mensen voelen tijdens de warmte, zet jij als Schorpioen om in seks.

Boogschutter

De Boogschutter denkt liever in oplossingen dan in problemen, en boekt gewoon een vliegticket naar een koeler land. Over ontsnappen gesproken.

Steenbok

Ben je Steenbok, dan heb je waarschijnlijk heel wat geduld. Al kan zich dat ook uiten in het negeren van je frustraties. En als die frustraties (over de hitte, in dit geval) er eenmaal uitkomen... Dan is het oppassen geblazen.

Waterman

Fan van zomer? Dat is de Waterman. Jij grijpt elke kans aan om iets leuks met vrienden te ondernemen, en gaat het liefst op avontuur wanneer het zo heet is.

Vissen

Vissen zijn nogal dramatisch. In de zomer zie jij elke beweging en activiteit dan ook als een heldendaad, en ben je heel trots op jezelf wanneer je het weer hebt overleefd. Overleven (en daar een drama van maken) is wat Vissen doet.

Bron | Elite Daily

Leonie CollombonGetty Images/EyeEm

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden