Hier in Nederland zou je éigenlijk moeten wonen, op basis van je sterrenbeeld. Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Hier in Nederland zou je éigenlijk moeten wonen, op basis van je sterrenbeeld

Hoewel ons landje niet heel groot is zijn er genoeg mooie plekken om te wonen. Van de grote steden tot de kleinste dorpjes. Heb je altijd al eens willen weten wat de perfecte woonplek voor je is? De sterren geven je het antwoord.

En misschien staan de verhuisdozen binnenkort wel klaar…

Steenbok (22 december – 20 januari)

Steenbokken houden wel van een beetje drukte, maar hebben ook een plekje nodig waar ze zichzelf kunnen terugtrekken. Rust is namelijk ook erg belangrijk en daarom is Roermond de perfecte woonplaats voor dit sterrenbeeld. Voor Steenbokken is er genoeg te doen, maar ze hebben er ook de ruimte om tijd voor zichzelf te maken.

Waterman (21 januari – 18 februari)

Watermannen zijn erg intelligent en sociaal. Ze houden ervan om met anderen te zijn en doen dat het liefst met mensen die net zo sociaal zijn als zij. Voor een Waterman is Leiden daarom een geschikte woonplaats. Er is genoeg gezelligheid om hen heen en ze kunnen hun intelligentie goed kwijt in deze stad. Heb je de verhuisdozen al klaar staan, Waterman?

Vissen (19 februari – 20 maart)

Is je sterrenbeeld Vissen? Dan woon je waarschijnlijk het liefst in een omgeving die niet helemaal aanvoelt als Nederland. Daarnaast ben je romantisch ingesteld en woon je dan ook graag op een plek waar aan romantiek geen gebrek is. Een stad als Parijs past in het perfecte plaatje voor een Vissen. Maar wanneer je toch liever in Nederland blijft wonen, is Maastricht dé geschikte plaats.

Ram (21 maart – 20 april)

Ram gaat het liefst op zoek naar avontuur en aan prikkels is er bij dit sterrenbeeld geen gebrek. Eigenlijk heeft een Ram die prikkels ook nodig. Voor Ram is Den Haag daarom de perfecte woonplaats. Er is genoeg te doen: van de stad zelf tot de politiek op het Binnenhof en ook het strand is om de hoek. Tijd voor een verhuizing, Ram!

Stier (21 april – 21 mei)

Stier houdt van een fijne omgeving met veel comfort en luxe. Maar naast al deze luxe heeft Stier ook zeker behoefte aan gezelligheid in een grote stad. Daarom is Rotterdam een geschikte plaats voor een Stier. Van winkels tot restaurants, alles ligt binnen handbereik. Perfect voor Stier die houdt van comfort en luxe.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Een Tweelingen verveelt zich nooit en daarom woont het sterrenbeeld het liefst op een plek waar altijd wat te beleven is. Daarnaast wil een Tweelingen graag zijn of haar creatieve ei kwijt. Pak de verhuisdozen maar vast, Tweelingen, want Amsterdam is dé perfecte stad. Hier ontbreekt het zeker niet aan creativiteit en je kunt er alle kanten op.

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Een Kreeft voelt zich op zijn best in een veilige omgeving. Daarnaast vindt een kreeft een mooie en gezellige buurt belangrijk. Kreeften zijn veel op zoek naar rust en kunnen dat vinden in Wijk bij Duurstede, een van de veiligste steden van Nederland. Met veel prachtige natuur is dit een fijne plek voor Kreeften.

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Leeuwen houden enorm veel van de zon en de vakantietijd is hun favoriete periode. Helaas kan het niet elke dag vakantie zijn, maar er is een plek waar dat vakantiegevoel er altijd een beetje is: Texel. Op Texel voelt een Leeuw zich helemaal thuis.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Maagd heeft net als Kreeft behoefte aan een rustige omgeving. Daarnaast vindt een Maagd natuur en liefdevolle mensen om haar heen erg belangrijk. Daarom is Bilthoven een geschikte plaats voor dit sterrenbeeld. Met de natuurgebieden en fijne buurtbewoners voelt een Maagd zich hier helemaal thuis.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Voor een Weegschaal staat cultuur en historie hoog in het vaandel. Dat komt doordat een Weegschaal graag nieuwe dingen wil ontdekken. Voor dit sterrenbeeld is Delft daarom een goede woonplaats. Er is voor een Weegschaal genoeg nieuws te beleven in deze stad.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Schorpioen gaat het liefst met de tijd mee en houdt van een snelle en hippe omgeving. Daarnaast houdt een Schorpioen wel van wat aandacht en daarom is Groningen een geschikte woonplaats. Met alle terrassen en restaurantjes zit dit sterrenbeeld hier op de perfecte plaats.

Boogschutter (23 november – 22 december)

Boogschutters houden wel van wat mysterie en dat willen zij zeker terugzien in hun omgeving. Daarnaast is Boogschutter een avontuurlijk sterrenbeeld en daarom is Monnickendam een goede woonplaats. In dit historische dorpje voelt een Boogschutter zich helemaal thuis en ligt het avontuur om de hoek in Volendam of Marken.

Bron | Flair

Lisa MancheGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden