Het staat in de sterren geschreven: deze eigenschappen zijn typisch voor een Waterman Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Het staat in de sterren geschreven: deze eigenschappen zijn typisch voor een Waterman

Het seizoen van de Waterman is in volle gang, en dat betekent weer een maand lang nieuwe energieën. Maar wat zijn eigenlijk typische karaktereigenschappen van een Waterman, en welke energie breng jij zelf mee met dit sterrenbeeld? Margriet zet de eigenschappen op een rij.

Zoals ieder sterrenbeeld kent Waterman goede én slechte eigenschappen.

Lees ook:
Liefde in de lucht: voor déze sterrenbeelden wordt Valentijnsdag wel heel romantisch

Dit zijn typische eigenschappen van een Waterman

Elk teken gaat gepaard met goede en slechte eigenschappen, waarvan je de laatste zelf kunt omzetten naar iets positiefs. En hoewel je jezelf waarschijnlijk nooit in álle typische eigenschappen van een teken herkent, is een groot deel vaak wel van toepassing. Of je sterrenbeeld nou Waterman is of het teken ergens anders in je horoscoop staat: grote kans dat jij deze belangrijkste eigenschappen herkent.

Temperamentvol

Iemand met het sterrenbeeld Waterman heeft veel temperament. Dit kan zich positief uiten (doorzettingsvermogen, een eigen wil), maar kan ook de negatieve kant op slaan (koppig, eigenwijs). Door dit temperament enkel in te zetten voor positieve dingen kan de Waterman grootse dingen bereiken.

Lees ook:
Wordt 2022 jouw jaar? Check je sterrenbeeld

Groepsgevoel

Ben je Waterman? Grote kans dat je het belang van de grote groep voorop zet, in plaats van het belang van een individu. En dat levert mooie dingen op: zorg ervoor dat je die koppigheid van hierboven inzet om mooie veranderingen teweeg te brengen voor een grote groep.

Genieten

Het leven is een feestje, je moet alleen zelf nog even de slingers ophangen. Die ietwat cliché uitspraak is op het lijf van een Waterman geschreven. Waterman weet een negatieve situatie altijd om te buigen naar iets positiefs, en neemt anderen mee in deze positieve sferen. Grote kans dat jij als Waterman het leven in de brouwerij brengt.

Intelligent

Watermannen zijn behoorlijk intelligent, en komen vaak tot creatieve oplossingen die om een beetje out of the box denken vragen. Deze eigenschap resulteert erin dat vrienden en familie maar wat graag bij jou voor advies langskomen. Jij ziet als Waterman geen beren op de weg, maar denkt in oplossingen.

Beeld | Getty Images

Leonie CollombonGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden