MT23 M23 Beauty Connie Beeld Joost Govers. Styling: Patty Zomer. Visagie: Esther Oosterbeek. Shopping: Miriam Jesaijes.
Beeld Joost Govers. Styling: Patty Zomer. Visagie: Esther Oosterbeek. Shopping: Miriam Jesaijes.

PREMIUM

‘Het is net op het randje, maar ik vind het wel superleuk’

Connie van de Vlag (49) is accounting specialist en moeder van een zoon (10). Connie was vroeger een echte groupie en probeerde altijd dicht bij de Dolly Dots te komen. Ze heeft dan ook enorm uitgekeken naar deze dag.

Esther:

“Connie heeft prachtige ogen die ik accentueer met groene oogschaduw en heel veel mascara. Langs de oogrand breng ik een lijntje aan met vochtige, donkerbruine oogschaduw. Dat staat zachter dan zwart. De wenkbrauwen teken ik iets bij, zodat ze krachtiger worden. Rest alleen nog een lekkere blush en een knalroze kleur op de lippen. Connie heeft een lang gezicht en kan wel wat haar op het voorhoofd gebruiken. Daarom heb ik een pony geknipt. Ik was eerst van plan het haar los te laten, nadat ik er met een grove krultang doorheen was gegaan. Maar uiteindelijk heb ik het toch opgestoken, dat past beter bij deze look.”

Beauty MT23 M23 Beeld

“Als we ouder worden, worden de oogleden rimpeliger. Een vloeibare eyeliner krijgt dan snel kartelrandjes. Dit voorkom je door een lijntje te trekken met vochtige oogschaduw.”

MT22 M22 leeg Beeld
Beauty MT23 M23 Beeld Blouse € 69,95 (Massimo Dutti), roze pantalon € 39,95, oorbellen € 9,95 (Zara), zilveren sandalen € 34 (Glamorous via Asos).
Beeld Blouse € 69,95 (Massimo Dutti), roze pantalon € 39,95, oorbellen € 9,95 (Zara), zilveren sandalen € 34 (Glamorous via Asos).

Patty:

“Connie was direct enthousiast over de kleur van deze outfit. Die past ook echt bij haar en haar spontane karakter. Niet iedereen zal snel voor zo’n opvallende kleur kiezen, maar toch staat fuchsia veel vrouwen. Het is vaak een betere keuze dan rood, want dat maakt al snel hard.”

Beauty MT23 M23 Beeld

“Als je heel extravert bent en dat wilt uitdragen in je kleding kun je beter voor een felle kleur gaan dan voor een heel drukke print. Anders wordt het misschien te veel.”

MT22 M22 leeg Beeld

Connie:

“Superleuk, ik ben er heel blij mee! Het is best heftig, en ik zal dit naar mijn werk niet aantrekken, maar het is niet helemaal buiten mijn comfortzone. Net op het randje.”

MT22 M22 leeg Beeld
Beauty MT23 M23 Beeld
 • “Hoe ouder je wordt, hoe meer kleur je gezicht vaak kan gebruiken.”
 • “Breng een bronzer aan op die plekken waar de zon je gezicht het eerst raakt: je neus, wangen en voorhoofd. Let er wel op dat de bronzer mat is.”
 • “Lach naar jezelf in de spiegel, dan komen vanzelf de appelwangetjes naar voren. Breng daar een lekker frisse blush aan, eventueel met een glansje.”
 • “Gebruik geen glanzende oogschaduw als je rimpeltjes rond de ogen hebt.”
Astrid TelkampJoost Govers. Styling: Patty Zomer. Visagie: Esther Oosterbeek. Shopping: Miriam Jesaijes.

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden