Beauty  MT23 M23  Beeld Joost Govers. Styling: Patty Zomer. Visagie: Esther Oosterbeek. Shopping: Miriam Jesaijes.
Beeld Joost Govers. Styling: Patty Zomer. Visagie: Esther Oosterbeek. Shopping: Miriam Jesaijes.

PREMIUM

‘Het contrast tussen stoer en vrouwelijk vind ik heel leuk’

Charlotte Tromp (47) is grafisch vormgever en moeder van twee kinderen. Charlotte had plakboeken vol knipsels en deed samen met een vriendin de Dolly Dots na. Voor concerten was Charlotte destijds te jong, maar vorig jaar is ze, met die vriendin van de lagere school, eindelijk naar een concert van de Dolly Dots geweest.

Beauty  MT23 M23  Beeld

Esther:

“Omdat Charlotte iets dieper liggende ogen heeft, heb ik op het ooglid een lichte kleur gebruikt en rondom het oog en in de arcadeboog een roestbruine tint. Hierdoor komen haar blauwe ogen extra goed uit. Een wit potloodje op de waterlijn doet de ogen groter lijken. Omdat de ogen flink zijn aangezet, krijgen de lippen een lichte kleur. Charlottes krullen heb ik iets grover gemaakt, waardoor de verschillende blondtinten in het haar beter tot hun recht komen. Ook heb ik een lok geknipt, omdat dat lengte geeft aan haar gezicht, dat nu veel beter uitkomt.”

Beauty  MT23 M23  Beeld

“Veel vrouwen brengen alleen oogmake-up boven de ogen aan. Hierdoor is er geen balans en wordt het oog als het ware naar beneden geduwd. Vergeet de onderkant dus niet.”

MT22 M22 leeg Beeld
Beauty  MT23 M23  Beeld Army overall Madewell Plus € 104 (Asos), roze muiltjes € 42 (Raid via Asos). Sjaal (vintage).
Beeld Army overall Madewell Plus € 104 (Asos), roze muiltjes € 42 (Raid via Asos). Sjaal (vintage).

Patty:

“Charlotte is een uitgesproken type en heeft lef. Deze jumpsuit past daarom perfect bij haar. Omdat de jumpsuit qua model en kleur best stoer is, heb ik hem gecombineerd met roze hakken en een sjaaltje. Dat geeft de outfit een vrouwelijke touch.”

Beauty  MT23 M23  Beeld

“Als je wat voller bent, is een jurk een veilige en prima keuze, maar als je jezelf durft te laten zien, zoals Charlotte, dan is het leuk om juist voor iets anders te kiezen. Show yourself!”

MT22 M22 leeg Beeld

Charlotte:

“Ik heb nog nooit eerder een jumpsuit aan gehad, maar ik denk dat ik er nu wel eentje aanschaf. Het contrast tussen de stoere jumpsuit en de vrouwelijke hakken, het sjaaltje en de krullen vind ik heel leuk.”

Astrid Telkamp.Joost Govers. Styling: Patty Zomer. Visagie: Esther Oosterbeek. Shopping: Miriam Jesaijes.

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden