Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Hilarische beelden van Janny en Robèrt achter de schermen bij ‘Heel Holland Bakt’

zo-gaat-het-er-bij-heel-holland-bakt-achter-de-schermen-aan-toe.jpg

Wat doe je als je tijdens de opnames van Heel Holland Bakt úúúrenlang moet wachten tot de bakkers klaar zijn met bakken? Presentatoren Janny en Robèrt weten het wel: een potje racen met de golfkarren van het terrein.

Volgens de video kent Robèrt ‘het parcours beter dan zijn eigen oven’.

Snelheidsduivels

Het ziet er hilarisch uit: de twee fijnproevers zijn compleet uitgedost in volwaardige race-outfit en zijn onderverdeeld in ‘team hartig’ en ‘team zoet’. Via een informatiescherm komen we meer te weten: Janny’s racenaam is ‘van der Reijden’ en Robèrt wordt ‘Racende Robèrt’ genoemd. De gemiddelde snelheid? Een daverende 22 kilometer per uur. Wat een snelheidsduivels!

Achter de schermen bij ‘Heel Holland Bakt’

De makers van het programma hebben duidelijk lol gehad achter de schermen. Ze lieten zich inspireren door het populaire spelletje Mario Kart, waarin je andere racers kunt vertragen door bananen of andere voorwerpen naar elkaar te gooien. Zo hebben Janny en Robèrt ook een voorraad bananenschillen en bloem in hun golfkar liggen om naar elkaar te gooien tijdens de race. Dat levert een aantal geweldige beelden op. Benieuwd wie er als winnaar uit de bus komt? Kijk snel de video hieronder.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Het nieuwe seizoen

Kun jij door deze leuke beelden al helemaal niet meer wachten op het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt? Dan hoef je nog maar héél even geduld te hebben: de eerste aflevering zal zondag 15 december te zien zijn. Inmiddels krijgen we al steeds meer te zien over het nieuwe seizoen, al blijven de deelnemers van dit jaar nog even geheim. De eerste aflevering wordt namelijk, net als ieder jaar, een auditie-aflevering. Alle aspirant-kandidaten laten op een bakkers-bootcamp zien wat ze kunnen, waarna de deelnemers van het nieuwe seizoen worden gekozen.

Bron | RTL Boulevard
Beeld | ANP

Voel jij je door ‘Heel Holland Bakt’ ook altijd zo geïnspireerd om zelf lekker te gaan kokkerellen? Wees dan goed voorbereid en zorg ervoor dat je keuken is uitgerust met de juiste spullen. Zoals deze prachtige pannenset, die nu met 50 procent korting te bestellen is.

Ook interessant