null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Heb je je ware liefde nog niet gevonden? Misschien ligt het aan je sterrenbeeld

Soms staat de liefde in de sterren geschreven. Heb je je ware liefde nog niet gevonden? Of heb je het gevoel dat iedere relatie steeds mislukt? Werp een blik op de sterren, het kan namelijk zomaar zijn dat het te maken heeft met je sterrenbeeld.

Bij déze vier sterrenbeelden is het niet zo gek dat ze hun ware liefde nog niet hebben gevonden.

Link tussen je ware liefde en je sterrenbeeld

Nergens koesteren we zo veel verwachtingen als in de liefde. We spenderen jarenlang aan de zoektocht naar de ware liefde. Het kan zo zijn dat je die ware liefde nog niet hebt gevonden. Maar hij bestaat écht! Je staat er misschien niet genoeg voor open of misschien ligt het wel aan je sterrenbeeld.

Kreeft – 21 juni t/m 22 juli

Kreeften wedden graag op één paard. Het zit in hun aard om helemaal op te gaan in emoties. Als je eenmaal verliefd bent, ga je voor de volle 100 procent voor iemand. Toch kan dit wel een keerzijde hebben. Zodra een relatie stuk gaat, ben je er letterlijk ziek van en kan dit rouwproces wel een tijd duren. Misschien een idee om je iets afwachtender op te stellen voordat je jezelf helemaal geeft? Alles om teleurstellingen te voorkomen...

Maagd – 23 augustus t/m 22 september

Maagden komen niet zo snel over hun oude liefde heen. Het is moeilijk voor hen om opnieuw verliefd te worden en daarnaast is dit een reden dat ze zich niet kunnen binden aan een ander. Wel is het sterrenbeeld altijd open en optimistisch over het vinden van hun ware liefde. Hierdoor verslinden ze een hele hoop mensen waarvan ze eigenlijk weten dat ze niet de ware zijn. Ons advies is: sta opnieuw open voor liefde. Je gaat iemand ontmoeten die nog veel leuker is dan je vorige liefde.

Lees ook: Déze gewoonte blijkt hartstikke slecht voor je relatie

Steenbok – 22 december t/m 19 januari

Steenbokken zijn gebaat bij de juiste timing. Ze zijn nogal serieus ingesteld en zijn vaak liever vrijgezel, omdat ze liever geen kritiek accepteren. Ze zijn vaak nog aan het studeren, druk met werken, sporten of hebben een ander excuus om de liefde geen kans te geven. Na je dertigste levensjaar wordt het beter!

Vissen – 19 februari t/m 20 maart

Vissen hebben een grote afkeer voor verandering, ze zien liever alles door een roze bril. Zo ook de slechte eigenschappen van een (potentiële) partner. Je kunt daarentegen wel goed omgaan met tegenslagen en herstelt je snel na een gebroken hart. Ons advies is: probeer jezelf niet weg te cijferen, zorg goed voor jezelf en wees kritischer op potentiële partners.

Bron | Beautify

Beeld | iStock

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Tanja van KempenGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden