Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Hardnekkige vlekken? Dít schoonmaakmiddel zou de oplossing zijn

hardnekkige-vlekken-dit-zou-schoonmaakmiddel-zou-het-antwoord-zijn.jpg

Soms heb je van die hardnekkige vlekken die je er met geen mogelijkheid uit krijgt. Denk bijvoorbeeld aan een roestige deurklink of de vieze voegen van je badkamertegels. Heb jij al van alles geprobeerd om de vlekken weg te krijgen, maar heeft niks tot nu toe geholpen? Dan hebben wij goed nieuws voor je.

Er blijkt namelijk een schoonmaakmiddel te bestaan dat werkelijk élke vlek weg krijgt… Op TikTok gaan de laatste tijd opvallend veel video’s rond van mensen die zweren bij de reinigingspasta van Stardrops, ook wel ‘The Pink Stuff’ genoemd. En laten we eerlijk zijn: de before– and after-video’s liegen er niet om.

Hardnekkige vlekken

Zo kunnen we zien hoe iemand een roestige deurklink binnen een paar minuten weer laat blinken en hoe iemand haar vieze voegen zonder pardon wit krijgt. De website Good Housekeeping was een beetje sceptisch en probeerde het goedje zelf uit. Ze gebruikten ‘The Pink Stuff’ op verschillende oppervlakken met hardnekkige vlekken. De reinigingsexpert van de site gebruikte een schepje van de pasta op een doek of spons, liet het zo’n 10 minuten intrekken. En wat bleek? Alles was weer blinkend schoon.

In Nederland verkrijgbaar

Nu is het helaas zo met veel schoonmaakmiddelen die we in TikTok-video’s voorbij zien komen, dat deze niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Gelukkig is dat met ‘The Pink Stuff’ niet het geval. Wij kwamen het goedje namelijk gewoon op Bol.com tegen.

Ben jij nog niet helemaal overtuigd van de werking van het product? Bekijk dan eens deze video’s:

@maraleebell

ok sooo The Pink Stuff = my new best friend 😁 ##clean ##satisfying ##inmyaejeans ##cloudbread ##foryou ##fyp

♬ Do It – Chloe x Halle
@miss_gaga91

I’m impressed 👏 ##fyp ##tiktokmademebuyit ##tiktokmademedoit ##pinkstuff ##thepinkstuff ##UK ##cleaning ##cleaningtiktok ##cleaning ##sparkling ##xyzbca

♬ The Chicken Wing Beat – Ricky Desktop

Yeah, Margriet is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!
Help jij ons winnen? Stem dan snel

Bron | Marie Claire
Beeld | iStock, TikTok

Ook interessant