Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Handlezen: zo doe je het zelf

handlezen-met-deze-korte-spoedcursus-doe-je-het-zelf.jpg

Handlezen wordt al duizenden jaren gedaan. Wil je ook weleens in je eigen handpalm kunnen zien wat voor type je nou eigenlijk bent?

Hierbij een korte spoedcursus.

Hartlijn (heart line)

Deze lijn heeft alles te maken met je liefdesleven. Een korte lijn betekent dat je niet veel belang hecht aan romantische relaties. Een lange, golvende lijn wil zeggen dat je op je gemak en flexibel bent in het verloop van je relatie. Een rechte hartlijn kan betekenen dat je relaties rationeel bekijkt, dus meer vanuit logica dan romantiek .

Hoofdlijn (head line)

De hoofdlijn is verbonden met je geest en vertegenwoordigt je intelligentie. Een korte hoofdlijn kan betekenen dat je fysiek sterker bent dan intellectueel; je werkt dan liever met je handen dan met je hoofd. Heb je een lange, licht stijgende hoofdlijn, dan ben je een filosofische en heldere denker. Golft de hoofdlijn? Dan heb je waarschijnlijk een korte concentratieboog. Een rechte, strakke hoofdlijn is een aanwijzing dat je een realist bent.

1d66fc706a89b0d269c4fd8d73bc7294

Levenslijn (life line)

De levenslijn is de bekendste lijn en wordt ook wel de lijn van het lot genoemd. Ondanks die naam geeft die lijn niet aan hoe lang je zult leven. Integendeel, de lijn staat voor je karakter en belangrijke gebeurtenissen in het leven. Een lange en diepe lijn betekent dat je een sterke wil hebt en een sterk gevoel van eigenwaarde. Een korte levenslijn geeft aan dat je makkelijker te beïnvloeden bent. Maak je geen zorgen over een eventuele breuk in je levenslijn: die voorspelt een belangrijke verandering van levensstijl.

Reislijnen (travel lines)

De reislijnen worden beschouwd als de kleine lijnen en kunnen op basis van hun diepte en lengte het verlangen naar het bezoeken van vreemde landen betekenen. Hoe dieper en langer, hoe meer uitgesproken je reislust is. Een reislijn die je levenslijn snijdt, kan aangeven dat je een reis maakt voor je gezondheid of dat je fysieke conditie wordt beïnvloed door het reizen.

Armbandlijnen (bracelet lines)

Armbandlijnen bevinden zich op de pols. In het algemeen betekenen deze lijnen: hoe meer je er hebt, hoe langer en beter leven je hebt. De diepte (hoe dieper hoe beter!) staat voor geluk en voorspoed.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | The San Francisco Globe 
Beeld| iStock

Ook interessant