Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Zó kun je zelf je handdoeken in de vorm van zwanen vouwen

zo-kun-je-zelf-je-handdoeken-in-de-vorm-van-zwanen-vouwen.jpg

Heb jij altijd al willen weten hoe hotels van die prachtige creaties kunnen maken met simpelweg wat handdoeken? Dan ben je hier op de juiste plek. Want wij hebben namelijk een handige instructievideo gevonden waarin je precies kunt zien hoe je zelf een handdoek als een zwaan kunt vouwen.

Leuk om je partner mee te verrassen, of gewoon mooi voor jezelf.

Makkelijker dan gedacht

In deze video kun je zien dat het omtoveren van je linnengoed tot zwanen eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is. Er komt meer ‘rollen’ dan vouwen bij kijken en als je er een beetje handigheid in krijgt, heb je dit binnen een paar minuten gedaan. Het enige wat je nodig hebt zijn vier handdoeken: twee voor de koppen van de zwanen en twee voor de lijfjes.

Olifantjes van handdoeken

En als je dan toch bezig bent, is deze olifant-tutorial misschien ook nog wel leuk. De vrouw in deze video laat je namelijk zien hoe je op dezelfde manier twee schattige olifantjes kunt maken. Nét ietsje ingewikkelder dan de zwanen, maar het eindresultaat is wel heel schattig:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | YouTube
Beeld | iStock

Is jouw creatieve brein aangewakkerd en wil je meer leuke dingen leren en/of workshops volgen? Kom dan naar de Margriet Winter Fair en bestel dan nu je kaarten hier!

Ook interessant