Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Toe aan een nieuw kapsel? Dít zijn de haartrends van najaar 2020

toe-aan-een-nieuw-kapsel-dit-zijn-de-haartrends-van-najaar-2020.jpg

Momenteel zijn we nog volop van de zomer aan het genieten, maar voor je het weet staat de herfst alweer voor de deur. En een nieuw seizoen schreeuwt natuurlijk om een nieuwe coupe! Maar wat zijn nu eigenlijk de haartrends van najaar 2020?

Wij hebben de leukste hippe kapsels voor je verzameld.

Bronde

Twijfel je tussen blond en bruin en lukt het je maar niet om een keuze te maken? Dan is deze haarkleur perfect voor jou! Bronde is namelijk een mix tussen blond en bruin haar. Zeker als je bruin haar hebt en de overstap naar blond wil maken maar dit nog niet helemaal aandurft, dan is bronde het proberen waard.

Mix tussen koper en brons

De herfst leent zich natuurlijk perfect voor warme tinten. Alle koele en assige kleuren laten we in de zomer en in de herfst gaan we juist voor kleuren die een beetje tussen koper en brons in zitten.

Lees ook: Oei! Met deze zes kapsels lijk je ouder dan je eigenlijk bent

Een beetje uitgroei

Normaalgesproken is uitgroei iets waar je liever niet mee gespot wilt worden, maar dit najaar hoef je je er niet meer voor te schamen. Uitgroei is namelijk voor het eerst een trend. Nu hebben we het niet over een lijnrechte uitgroei, maar gewoon dat je haar bij de aanzet iets donkerder is. Een beetje als een uitgegroeide Balayage.

Chocolate Fade

Dit bericht bekijken op Instagram

a bathrobe is basically just a casual wrap dress right?

Een bericht gedeeld door Shay Mitchell (@shaymitchell) op

Ga jij het liefst in herfst weer wat donkerder? Dan is de haarkleur chocolate fade perfect voor jou! Dit chocolade bruine kapsel is bij de wortels nog een paar tinten donkerder.

Haartrends najaar 2020

Zoals je kunt zien gaan we in de zomer vooral veel nonchalante haartrends en kleuren zien (denk aan bronde en een lichte uitgroei) maar ook veel warme kleuren zoals koper-brons en chocolate fade. Welke is jouw favoriet?

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.  

Bron | NSMBL
Beeld | iStock, Instagram

Ook interessant