Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Wie gun jij een weekendje weg?

vvvlekkerweg.png

Ken je iemand die het echt verdient om een weekend weg te gaan? Margriet mag namens VVV Lekkerweg iemand verrassen met een heerlijk weekend weg. Extra leuk: als je iemand voordraagt, maak je zelf meteen ook kans op een cadeaukaart t.w.v. € 150!

VVV Lekkerweg en Margriet zijn op zoek naar iemand die het een ander gunt om een weekendje weg te gaan om een bijzondere reden. Met de gewonnen cadeaukaart t.w.v. €150 kan een overnachting worden geboekt bij een van de ruim 2.500 accommodaties verspreid over heel Nederland. Kies uit hotels, bungalows, pensions of B&B’s

Even lekker weg!

En overal is genoeg leuks te doen, dat blijkt wel uit alle inspirerende VVV-tips voor leuke uitjes tijdens het verblijf die bij het zoeken naar een accommodatie getoond worden. Van bijzondere adresjes tot aparte tentoonstellingen. Met €350 zakgeld van VVV Lekkerweg kunnen de tips opgevolgd worden. Zo maak je van even weg even lekker weg.

Hoe werkt het?

Heb je een kennis, vriend, vriendin of familielid die je een weekendje lekker weg gunt? En is diegene tussen 6 juni en 21 juli 2014 beschikbaar?
Doe dan mee door dit formulier  (deze actie is verlopen) vóór 15 mei in te vullen! De redactie van Margriet kiest samen met VVV Lekkerweg een winnaar. Na het verblijf komt een verslag met fotoreportage in Margriet.

 

 

Meer informatie over VVV Lekkerweg? Bezoek dan snel de website! 

Ook interessant