Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Dit is jouw grootste irritatie op basis van je sterrenbeeld

grootste-irritatie-van-je-sterrenbeeld-hier-erger-jij-je-aan.jpg

We hebben allemaal wel dingen waar we ons enorm aan kunnen ergeren. Zoals met je sokken in iets nats staan, het geluid van mensen die kauwen of wanneer je iets belangrijks vergeten bent bij de supermarkt en je weer terug moet. Maar je grootste irritatie kan ook met je zonneteken te maken hebben.

Wat is de volgens de sterren jouw grootste irritatie?

Ram

Een Ram is snel en energiek. Rammen houden van avontuur, maar zijn ontzettend ongeduldig. Wanneer zij een lange tijd in de rij moeten staan, verpest dit hun humeur. Ook lang wachten op een antwoord stuit de Ram tegen de borst. Ja of nee, wat is het nou?

Stier

Stieren geven veel om hun vrienden en familie en houden er dan ook van om tijd met ze door te brengen. Daarbij hecht de Stier veel waarde aan stabiliteit, dus wanneer een afspraak plotseling afgezegd wordt, raakt een Stier geërgerd. Vooral als er eten bij deze afspraak beloofd was, zoals een diner.

Tweelingen

Een van de meest sociale tekens is Tweelingen. Iemand met dit sterrenbeeld houdt er absoluut niet van om genegeerd te worden. Wanneer zij midden in een verhaal zit en er niet geluisterd wordt, voelt de Tweelingen zich niet alleen geërgerd, maar ook gekwetst.

Kreeft

De gevoelige Kreeft houdt absoluut niet van ruzie. Omdat ze wat rustiger zijn, komen ze daar niet vaak in terecht, maar wanneer dit wel gebeurt, kan de Kreeft hier nog lang mee zitten. Vooral wanneer de Kreeft de reden achter de ruzie niet goed begrijpt, kan hij de ruzie niet goed loslaten.

Leeuw

De Leeuw staat het liefst in het middelpunt van de belangstelling. Wanneer iemand anders deze spotlight probeert af te nemen door alle aandacht naar zich toe te trekken, raakt de Leeuw snel gefrustreerd.

Maagd

Maagden zijn plan-graag en houden zich graag aan een schema. Omdat ze zelf nogal direct zijn, kunnen ze het niet hebben wanneer iemand onduidelijk is. Wanneer je iemand vraagt of hij morgen wat kan doen en je als antwoord ‘weet ik niet’ of ‘moet ik nog even naar kijken’ krijgt, raak jij enorm geërgerd.

Weegschaal

Om de vrede te bewaren, gaat de Weegschaal in alles mee. Pasta eten vanavond? Ja hoor, prima. Nee, toch soep? Ook goed. Wanneer een Weegschaal zelf beslissingen moet nemen, schiet het stressniveau omhoog. Vooral wanneer er tijdsdruk achter zit. Hoe kun jij nou een knoop doorhakken in zulke korte tijd?

Schorpioen

Schorpioenen hebben altijd een mysterieuze sfeer om zich heen hangen en kunnen daarom voor sommige mensen een beetje sluw overkomen. Wanneer de Schorpioen eerlijk is en niet geloofd wordt, raakt hij erg gefrustreerd. Alleen omdat je geen flapuit bent, betekent dat niet dat je bewust liegt.

Boogschutter

Boogschutters stralen altijd positieve energie uit. Ze houden er dan ook niet van als iemand ze hierin niet evenaart. Mensen die situaties vanaf de negatieve kant bekijken, moeten ver weg blijven van de Boogschutter.

Steenbok

Als een echt Aardeteken, hecht de Steenbok veel waarde aan controle. Wanneer hij iemand anders de controle laat hebben en dit verkeerd gaat, kan de Steenbok hier niet goed tegen. Zoals wanneer de Steenbok aan het rijden is en iemand anders een fout maakt tijdens de navigatie. Hoe bedoel je, ik had die afslag moeten hebben? Waarom zeg je dat dan niet?

Waterman

Watermannen hechten waarden aan eigenzinnigheid en kunnen niet goed tegen mensen die alleen leven volgens de regeltjes. Wanneer iemand vragen begint te stellen over de keuze van jouw outfit of interieur, kan dit jou verkeerd raken.

Vissen

Egoïsme is de grootste ergernis van de gevoelige Vissen. Wanneer iemand voordringt in de rij bij de supermarkt, kan dit je hard raken en kun je hier nog lange tijd mee doorlopen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Cosmopolitan
Beeld | Getty Images

Ook interessant