null Beeld Getty Images/Westend61
Beeld Getty Images/Westend61

Goede voornemens? Déze sterrenbeelden houden zich er wél aan

Het is altijd weer een gevoelig onderwerp: onze goede voornemens. De een slaagt er altijd in actief te blijven en gezond te eten, terwijl de ander het keer op keer opgeeft na twee weken. En je sterrenbeeld kan al héél wat zeggen over hoe succesvol jij dit jaar zal zijn.

We zetten de sterrenbeelden die zich wél aan hun goede voornemens houden voor je op een rij.

Wensenen goede voornemens

Goede voornemens: de meeste van ons hebben ze elk jaar wel weer. Gezonder eten, minder stress, meer bewegen... In principe is het natuurlijk geen gek idee om het jaar zo positief te beginnen, zeker niet na zo'n bewogen jaar als 2020. Dit jaar hopen we natuurlijk allemaal dat het coronavirus de wereld weer zal verlaten, maar daarnaast hebben ook allemaal nog onze persoonlijke doelen voor 2021. Maar éigenlijk weten we nu al dat niet iedereen zal slagen om die te behalen. En dat blijkt ook te maken te hebben met je geboortedag.

Sterrenbeelden en gezonde voornemens

Sommige sterrenbeelden slagen er namelijk veel vaker in om zich wel aan goede voornemens te houden dan anderen. Déze vier sterrenbeelden zijn meestal wél sucesvol:

Waterman (21-1 t/m 18-2)

Een Waterman zit boordevol persoonlijke ideeën en doet daarom zoveel mogelijk dingen op zijn eigen manier. Ben jij een Waterman? Dan onderneem je waarschijnlijk het liefst zelf allerlei activiteiten, dus ook je voornemens voor het nieuwe jaar. Jij als waterman bedenkt daarom graag je eigen verbeterpunten voor 2021 en je vervult deze ook het liefst op jouw manier. Is het voor jou belangrijk om een maand later aan je voornemens te beginnen? Dan heb jij van te voren al uitgestippeld waarom je dit doet. Jouw eigen werkwijze werkt voor jou nu eenmaal het beste.

Lees ook: Nieuw jaar, nieuwe kansen: de jaarhoroscoop van 2021

Ram (21-3 t/m 20-4)

Een Ram is dol op overwinningen en doet er daarom alles aan om zijn goede voornemens te realiseren. Met je strijdlustige karakter probeer je alle dingen uit die voor andere onmogelijk zijn. Niemand verbaast zich daarom ook over jouw uitgebreide lijst met goede voornemens. Als moedige Ram kan die lijst namelijk nooit lang genoeg zijn. Daarom leg je vaak op het laatste moment nog wat extra impulsieve ideeën op tafel: op nieuwsjaarsavond bedenk je nog nieuwe doelen voor het komende jaar. Niemand hoeft zich af te vragen hoe jij je voornemens gaat realiseren, want je bent vaak een van de snelste met het behalen ervan.

Stier(21-4 t/m 21-5)

Naast Watermannen zijn ook Stieren vrij zeker van hun zaak en erg zelfstandig. Als Stier ben je ervan overtuigd dat jouw gedachtegang klopt en daarom pak je alle goede voornemens op jouw eigen manier aan. Ondanks je soms ietwat luie karakter (niets mis mee!) heb je veel vertrouwen in jezelf en daarom lukt het je ieder jaar weer je doelen te behalen. Kennissen vragen jou vaak om advies en daarom help je anderen graag om doelen voor het nieuwe jaar op te stellen. Je bent recht voor z'n raap en neemt daarom geen blad voor je mond bij het adviseren van jouw vrienden of familie.

Steenbok(23-12 t/m 20-1)

De Steenbok is de laatste, maar zeker niet de onbelangrijkste in het lijstje. Het karakter van de steenbok is erg sterk en daarom beschik je als steenbok over ontzettend veel doorzettingsvermogen. Een extra rondje hardlopen is voor jouw daarom geen enkel probleem, want jij bent super gedisciplineerd om jouw einddoel te behalen. Door je ambitieuze karakter doe je er alles aan om jouw goede voornemens te behalen. Er is niemand die jou van gedachte kan veranderen, want opgeven is voor jou zeker geen optie.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Medium Zodiac Horoscoop

Beeld | Getty Images

Manon MaasGetty Images/Westend61

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden