Margriet logo
Goed om te weten: deze sterrenbeelden faken wel eens een orgasme Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Goed om te weten: deze sterrenbeelden faken wel eens een orgasme

Een orgasme faken: voor de één klinkt het verschrikkelijk, terwijl de ander het regelmatig doet. Maar déze vier sterrenbeelden hebben in elk geval ervaring met doen alsof.

En daar hebben ze verschillende redenen voor.

Een orgasme faken? Deze sterrenbeelden doen het wel eens

Bij de ideale sekspartij komen beide deelnemers klaar, en genieten ze evenveel van de daad. Toch gebeurt dit lang niet altijd, en worden orgasmes nog vaak genoeg gefaket. Vooral déze sterrenbeelden hebben er een handje van.

Weegschaal

Weegschalen staan erom bekend conflictvermijdend te zijn, en dat geldt ook voor het aangaan van serieuze gesprekken. Wanneer de bedpartner van een Weegschaal niet weet hoe hij/zij kan klaarkomen, is dit voor het sterrenbeeld een reden om een orgasme te faken. Hierbij maakt het niet uit waarom het niet lukt: stress kan de oorzaak zijn, maar elkaars lichaam niet goed kennen ook.

Kreeft

De Kreeft is zeer empathisch, en wil er alles aan doen om anderen zich goed te laten voelen. Die eigenschap komt ook terug tussen de lakens. Wanneer de Kreeft iemand echt heel leuk vindt, doet ze graag alsof om het zelfvertrouwen van haar bedpartner te vergroten.

Waterman

Ongeduldig: dat is de tweede naam van een Waterman. Dat het bereiken van een orgasme soms best lang kan duren, is voor dit sterrenbeeld dus best moeilijk. Op sommige dagen faket de Waterman haar orgasme dus liever, dan dat ze nog lang moet wachten tot haar bedpartner haar tot een hoogtepunt laat komen.

Vissen

Vrouwen met sterrenbeeld Vissen zijn onbaatzuchtig, en vinden het plezier van hun bedpartner vaak belangrijker dan hun eigen genot. Hoewel dit de sekspartij niet altijd ten goede komt, doet ze soms alsof om de aandacht weer op de ander te richten.

RedactieGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden