Goed nieuws voor vrijgezellen: ‘Kopen Zonder Kijken’ wil in het volgende seizoen ook singles helpen Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Goed nieuws voor vrijgezellen: ‘Kopen Zonder Kijken’ wil in het volgende seizoen ook singles helpen

Als je groot Kopen zonder Kijken-fan bent, is het je ongetwijfeld al opgevallen dat het negen van de tien keer gaat om een koppel of gezin, op zoek naar een nieuwe koopwoning. Een vrijgezel hebben we nog niet gezien in de show, maar daar komt binnenkort waarschijnlijk verandering in.

Goed nieuws voor elke single die deze uitdaging wel aan durft te gaan.

Nieuw seizoen Kopen zonder Kijken

Dinsdag schreven we al dat je je nu kunt opgeven voor het zevende seizoen van Kopen zonder Kijken. Ben je op zoek naar een huis, maar is het je in de krappe woningmarkt nog niet gelukt om iets te vinden? Dan kun je het team van dit programma dus inschakelen. Dat moet je wél durven, want tekenen voor een koopwoning zonder dat je 't ooit gezien hebt, is niet niks. En naast lef, moet je een partner plus een flink budget hebben, als je kijkt naar de huidige seizoenen.

Kopen zonder kijken voor vrijgezellen

Maar daar zou binnenkort weleens verandering in kunnen komen, als het aan presentator Martijn Krabbé ligt in ieder geval. Een kritische kijker van Kopen zonder Kijken (én het programma Voor Hetzelfde Geld), Jesper van den Berg, vroeg op Twitter namelijk wanneer deze shows nu eens mensen gaan helpen die het minder breed hebben. Singles bijvoorbeeld, of mensen met een een krap budget of te weinig kamers voor hun gezin. Mensen die echt hulp nodig hebben, zoals hij ze noemt in zijn tweet.

En daar kwam een onverwacht antwoord op van Martijn Krabbé. Op zijn Twitter-account antwoordt hij met het volgende: “Het is leuk dat je dat zegt. We zijn bezig om uit te zoeken of we dat in serie 7 kunnen doen. Working on it!!”

Inschrijving open

De inschrijving voor seizoen 7 staat momenteel open. In het inschrijfformulier wordt gevraagd naar je burgerlijke staat, de naam van je partner en wordt gesproken over ‘jullie huis'. Het lijkt dus nog niet helemaal voorbereid op de inschrijvingen van vrijgezellen, maar je kúnt natuurlijk een gokje wagen. Wie weet zien we je binnenkort terug op televisie!

Bron | RTL Boulevard

Ilse van RoekelGetty Images/iStockphoto
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden